SaHaBaT MaYa

Saturday, August 4, 2012

Rindunyer Bubur Lambuk UUM....

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 3:01 AM

Setiap kali Ramadhan menjelma...mesti rindu sgt nak menjamah bubur lambuk masjid UUM...tu laaa bubur lambuk yg paling sedap aku penah rasa...huu...rindunyerrrr.... rindu sgt nak berbuka kat masjid uum, pastu trus solat maghrib+isyak+terawih....rindu sgt....

Hari tu aku dgn shikin pegi masjid kg baru...punyer la sanggup sebab nak merasa jugak bubur lambuk masjid kg baru ni...aku siap google jumper masjid ni mmg dok wat bubur lambuk sehari smpai 100 periuk...fuyyooo...so, aku dgn shikin sanggup la beratur utk try mcmane rse bubur lambuk ni...

kitorg smpai dlm 4.30ptg,...beratur...xder la panjang sgt...tp dlm pkul 5 lebey baru dia agihkan kpd sumer...sorg hanya dpt satu bungkus jer...xper laa...asalkan dpt merasa....pas dpt bubur tu, kitorg pun meredah laa jammed nak balik IPB....

mlm tu berbuka dgn bubur lambuk masjid kg baru...tapi ternyata semuanya dusta belaka...huuu...maaf ingin ku katakan...buburnya biasa2 saja rasanya...mungkin jugak bubur lambuk yg sedap dulu tu tukang masaknya dah bersara kot...sbb tu laa aku makin rindukan bubur lambuk masjid UUM...selama 4 thn study kat UUM, mmg tu laa juadah aku berbuka puasa....huuu....

I MISS UUM SOOOOOO MUCH!!!!

ok laa...jam menunjukkan 2.59am...hee...ingt nak lelapkan mata sikit sebelum sahur satgi...aku ni baru jer smpai dari KL pkul 1am td...masih pening2 lalat lg ni...

wassalam....

\(^_^)/

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise