SaHaBaT MaYa

Friday, December 28, 2007

RESULT DAH KUAR!!!

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 2:42 AM 0 comments
huhu...apa citer sumer??? erm...aku tau, blog aku ni xder org baca pun, tp sjer suka tulih...hehe..erm..arini result exam kuar...waa...sedey gak laa..tapi alhamdulillah sebab xder yg fail...risau giler beb masa exam aritu...nak tulis apa lagi erk???

erm...lagi seminggu jek tinggal cuti ni...apa yg aku wat cuti ni erk??? erm, wat praktikal jadi suru rumah sepenuh masa...(tak jugak laa...) tak dpt full mark sebab bangun lewat sokmo...tapi skrg tgh practice xnak tido pagi dah...gud news, rite??

semlm aku gi beli dvd HEROES season 1...rm42..yg itu² laa...hehe...best giler citer tu, tapi x abih lagi tgk...sok sambung tgk lagi...

cuti ni bayk abiskan masa dpn tv jek..dok tgk cd² korean & japan jek...langsung tak bersenam....gemok giler aku cuti ni...xpe², balik U nanti, kena exercise lebih skit...ingt sem depan nak sewa beskal..ptg² leh round²...kan?? nak jogging maleh skit...xkan nak harap kat swimming jek, kan??

k la...nak brenti dulu la...any comment??? or suggestion?? just write it...okies??

Sunday, December 16, 2007

Arashi-Love so sweet

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:50 PM 0 comments
OST utk hana yori dango 2

OTsuka-Planetarium

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:29 PM 0 comments
OST Hana Yori Dango 1 gak...yg ni lagu jek xder video...

Arashi-Wish (concert)

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:25 PM 0 comments

ARASHI-wish

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:24 PM 0 comments
Lagu ni dari citer Hana Yori Dango 1

vid² klips yg menarik...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:17 PM 0 comments
hmm...saja aku letak kat sini vid² klip yg aku suka...okies?? enjoyz...

magic In Your Eye

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:13 PM 0 comments

ni lagu OST dari citer bewitched in Tokyo...best tau citer tu...

Friday, December 7, 2007

cuti² malaysia...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:32 AM 0 comments
hehe...saja jer tajuk kat atas tu...aku skrg ni tgh cuti final...dari 28hb 11 lagi...tapi x sempat nak posting, takder idea...cuti ni aku tak cadang nak wat aper pun...juz dok kat umah jek...



pagi ni x watpe pun...tgh dok alter² page kat frendster tu...

ni one of fav song aku...suka sgt vdeo klip dia..enjoyz...

Wednesday, November 21, 2007

...for someone...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:31 AM 0 comments
debar hatiku, membisik rindu,adakah mungkin, kau kumiliki? untuk aku jadikan, insan bernama kekasih...

kusampaikan salam ucapan mesra dan merisik khabar berita, masihkah ada peluang, untuk kumelafazkan cinta, umpama rembulan jatuh ke riba, mendengar khabaran darinya, padaku kau memendam rasa...

kepadamu Tuhan, kumemohon keredhaan...
nur kasih yang kudamba kekal hingga ke syurga...

datanglah kasihmu dalam diriku...
menghiasi ruang hatiku, akan kusambutnya dengan sujud penuh kesyukuran...
kuharap jalinan kan berpanjangan sekali kasih yang terbina kerana cinta kepada-Nya...
kau kusayangi...teman sejati...dikaulah sesungguhnya...
INSAN BERNAMA KEKASIH...
Insyaallah...

Thursday, November 8, 2007

assalamualaiikum...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:04 PM 0 comments
erm...aritu aku post yg aku sedih..tapi sekarang dh tak sedih dah...hehe...adalah sebabnyer...lagipun yg aku pi sedih aritu sebab salah aku gak...huhu...salah sendiri sibuk nak sedih...

ari selasa lepas aku exam ekogun, giles aaa susah bangat...mati laa aku...berapa punyer banyak keluk laa yg dia suh lukis...last²aku rasa mcm sumer keluk yg aku lukis tu sama jek...hehe...

dah 2 mlm aku berjaya tido sorg²dlm bilik...berkat doa dan nasihat 'dia' kot..hehe....alhamdulillah...tapi, tido aku tak baper lena laa...maklumlaa...asyik² terjaga jek...(memerhati keadaan sekeliling)..hehe...takut gak wei...

wah² aku...aku ni dok relax lagi ek?? siap leh tulis blog gi tue...aku ader 2 paper ni on 14&15 ni...paper tough plak tu...sebeno nyer, aku bukan mai bukak saja internet ni, nak try cari² info dlm internet yg aku cari dlm buku xder...huhu...

apa lagi nak citer ek???

Sunday, November 4, 2007

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 10:15 AM 0 comments

Saturday, November 3, 2007

sedihnyer...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:30 AM 0 comments
huhu...ari selasa ni dah stat final exam...rasa mcm baca tak abis jer lagi...

semalam aku sedih sgt...ntah laa...Ya ALLAH...redhakanlah hati hamba-Mu yg lemah ini...aku rasa, aku dah tak mampu nak usaha lagi...kalau dia dah cakap mcm tu, apa yg mampu aku buat lagi???

mungkin hanya doa & tawakal ajer yg boleh aku buat...

aku nak tulis, tapi maleh plak nak taip...hehe...

sajer aku nak tulis gak..AKU SEDIH...

Thursday, November 1, 2007

1 nov 2007

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:08 PM 0 comments
sebenarnya aku xtau nak letak tajuk apa...memandangkan arini 1hb, letak date je laa..kan senang...erm...arini aku study kat library, baru dok satu jam, dah terbayang² pc..hehe...aku ni bukan boleh, kaki pc btul laa..ader je yg nak aku wat dgn blog ni...aku dah add shoutbox...rerajin laa shout ek???

apa lagi nak citer ek...erm...semalam aku sedih sgt..ish..sedih ker??? ntah laa...aku pun tak tau dgn perasaan ni...sukar utk dimengertikan..cheewahh!!! xper laa...pasal apa aku sedih, bior laa aku simpan sendiri...klu org yg wat aku sedih tu baca blog aku ni, dia paham laa kot...ntah ker dia pun xtau aku sedih sbb dia..hehe...

apa lagi nak citer ek??? aku punyer final stat 6 nov...subjek ekonomi gunaan..waa...xsuka nyer...aku xbape suka bab keluk² ni...lemah btul aku pasal ekonomi ni...

k laa..mintak diri...len kali kan aku coretkan lagi...

Wednesday, October 31, 2007

erm...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:18 PM 1 comments
aritu kawan aku bagi pinjam majalah ANIS bulan oktober&nov 2007 punyer. topik menarik btul. paling best pasal keikhlasan cinta Siti Khadijah kpd Rasulullah s.a.w. waa....bukan senang nak dapat perempuan mcm siti khadijah tu...mmg laa susah nak jd mcm dia, tapi dpt jd skit² mcm dia pun dah kira ok apa..kan?? hehe...

" mencari Khadijah sesukar bertemu Muhammad di akhir zaman..."

yang ni aku amik dari ANIS Nov 2007

Inspirasi cinta Khadijah kpd Nabi s.a.w:-
1. khadijah memberi cintanya atas penilaian akhlak
2.cinta khadijah bertunjangkan iman
3.cintanya tanpa syarat
4.cinta yang disertai rasa tanggungjawab
5.cinta khadijah disulami rasa hormat
6.khadijah membuktikan cintanya dengan perngorbanan

erm...alang² ni, aku nak war²kan blog aku yg satu lagi...baru jek build td...utk santapan rohani kita bersama...ok??? yg blog ni utk peribadi aku...

http://eikorina1.blogspot.com

wassalam...

Thursday, October 25, 2007

SeLaMaT DaTaNg....

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:09 AM 0 comments
arini baru bukak blog baru...sajer nak try...so, blog ni gantikan blog dlm frenster laa...kat uum ni, frenster slalu susah nak masuk...so, ganti blog ni laa...

erm...nak citer apa ek?? haa...juz nak cakap..final exam aku stat 6hb11 smpailaa 27hb11...sumer xstudy lagi...semlm baru jek settle present projek kat en hisham...xtau laa ok ker tak...dok banyak kat debug nyer...tapi aku puas hati gak laa...sebb tak teruk sgt...boleh laa...

k laa...aku nak add subjek utk sem dpn ni...xtau nak amik subjek apa...
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise