SaHaBaT MaYa

Thursday, December 9, 2010

SiNgaPoRe Oh SiNgApOrE!!! Part 1

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 9:54 AM 1 comments
erm...muncul kembali diri ini...dah lama kot xtulis blog ni...xder mende nak update..hehe...erm...tp ni ader menda aku nak update....mggu lepas, cuti aku pi Singapore...actually...not exactly main purpose nak pi singapore...sbnarnya pi kenduri kawen sepupu aku...saed...kat pontian...so, dah alang2 pi pontian, kitorg gi singapore gak laa...

kitorg??? ops...mcm ni...kitorg kiranya wakil belah lelaki laa...pi pontian 1 bas...kuarga maksu, kuarga pakcik alim, kuarga makcik ina, kuarga aku, kuarga mak ndak...sumer laa...masing2 antar wakil...kuarga aku yg pi, aku, mama, fail dgn laa...abah & no xikut...bas gerak dr penang pkul 7.30 pg....tghari tu diorg amik aku kat restoran jejantas sg buloh...zarin, jannah dgn shikin yg gi antar...thanks korg...mlm tu smpai tido hat hotel pontian...mlm tu jugak majlis akad nikah...esok tgharinya kenduri kawen...pas makan kenduri esoknyer tu, kitorg trus gerak ke JB...check in kat hotel apa ntah namanyer...sebelah jek dgn tambak johor...even dr bilik aku leh nampak singapore...

mlm yg smpai JB tu, kitorg gi round2 singapore...kononnyer nak gi shopping laa...tapi nak masuk ke singapore tu, 'ghenyah' jugak ler diwatnyer...kena jalan kaki utk cek pasport sumer kat imegresen...tu yg maleh sket...aku tgk singapore xder beza sgt pun dgn KL...lebih kurg jek...cumer ader certain bangunan dia yg cantik laa...sampah?? erm..ader org ckp singapore xder smpah, kan??? tp aku tgk, ader jek kat atas jalan raya tu..huhu!!!

smpai kat shopping kompleks tu, dah tutup pun..haha...wat letih jek...balik hotel trus tido...dahaga giler, tapi xbali air pun...100 plus botol kecik ajer dah harga S$3...mahal giler kot...equal to RM6.70 gitu...bek beli 2 botol besar 100plus kat mesia...lagipun abah cumer bagi duit belanja S$50 jek...so kena berjimat sbb esok nak pi zoo singapore...duit masuk S$23 for adult...

pagi tu pas bfast, kitorg trus gerak pi zoo singapore....tp seperti smlm, kena malalui imegresen part laa...tp sbb smlm dah wat...so, pg ni cekap sket laa...dr johor dah bwk bekal air byk2...leh jimatkan duit nak beli air...pi zoo singapore best laa...sbb klu nak dibandingkan dgn zoo negara yg aku pegi seminggu sebelum tu...erm...agak berbeza laa...zoo negara kita ni...macam hidup segan, mati tak mahu...aku leh nampak muka kebosanan kat haiwan2 dalm zoo negara kita ni...even the environment pun kureng menarik..mcm tak baper terjaga sgt...tp zoo singapore...haiwan2 dia sumer mcm segar bugar...tempat dia pun cantik...mmg terjaga laa...mungkin jugak sbb diorg byk fund utk maintain environment diorg...almaklumlaa...fee nak masuk jer pun dah S$23 equal tu RM50 lebih...kan2???kawasan dia agak besar jugak laa...tp, memandangkan pegi dgn 'org2 tua'...hehe...kitorg just jalan separuh jek...tak sempat nak abiskan sumer...lgpun nak kejar masa utk tgk Sound Of The Sea!!!

erm...nnti aku smbg erk...tak larat dah nak taip..hehe...

wassalam...

Thursday, December 2, 2010

DiSeMbEr MeNjELaNg SuDaH...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 4:06 PM 1 comments
waaa...pejam celik...pejam celik...dah masuk bln december pun...mcm xcaya jek...skrg ni bebudak uitm tgh cuti...so xder la ngajar...lepak opis jek...sok aku appraisal...takut laa gak...harap2 dpt lar permenant trus...ceewaahhh...xmungkin kot...sure smbg kontrak lg 1 thn..huhu...pas appraisal, zarin dgn jannah akan trus antar aku pi restoran jejantas sg buloh...bas nak pi johor tggu aku kat ctu...harapnyer smpat laa...then esok akan pi bercuti ke singapore!!! yahoo!!!

tapi....windunyer kat dia...huhu...

Wednesday, November 17, 2010

SeLaMaT HaRi RaYa AiDiL AdHa and...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 8:08 AM 2 comments
Selamat hari raya aidil adha buat semua pembaca blog aku ni (ops...ader ker yg dok baca?? hehe...) terutama sekali buat abah, mama, 'mak', 'abah', adik2 dan dia...Mohon maaf utk segala2nya...

Pejam celik, pejam celik dah smpai ker hari raya aji pun...rasa mcm baru smlm jek aku posting utk raya aidil fitri...huhu...cepatnyer masa berlalu...raya aji tahun ni dia tak balik kedah...dlm 28hb baru dia balik sini..sebab sepupu dia kawen...mak jemput datang gak kenduri tu..tapi xleh laa mak sbb nawal dah balik KL time tu..huhu..maaf...insyaallah nnti nawal kirimkan hadiah kawen utk sepupu tu erk mak sayang???

kat umah sumer ader, mama, abah, fail, no dan laa...abah balik dari hari jumaat lepas lagi...yg len2 mmg dah ader kat cni pun...pagi ni diorg solat raya kat cni dulu...satgi baru gerak balik BM jap...aku??? ops....ABC laa...(Allah Bagi Cuti)...tak dapat laa nak wat solat aidil adha...xper2...yg penting niat tu dah ader...

Dulu aku tulis blog ni just for suka2...xder pun sesaper yg sudi nak bace...tp skrg yg aku dapat tau...student2 dok korek citer aku dari blog aku sendiri...hurm..apasal erk yg nak amik tau sgt??? aku ni xder laa glamour sgt pun...nothings special about me...klu korek yg kebaikan tu xper laa...dia dok korek then create plak new story bout me...apahal ntah??? jgn lah dok wat telahan sendiri...yg penting korg tumpukan perhatian kepada pelajaran tu...huh...

tapi pape pun...aku tetap sentiasa doakan student2 aku sukses dlm diploma ni...xnak ader yg sangkut2 tau!!! bior grad pada tarikh yg telah ditetapkan...nnti korg nak tempuhi alam degree plak...lg susah...klu tak caya...baca laa posting2 aku time aku degree...okies??

k laa...tak larat nak taip dah...awat ntah tepon dia tak angkat?? ops!! dia pi solat raya kot...hehe...sowi...

Monday, November 15, 2010

WhY He DoEsN't LoVe Me LiKe I Do???

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 9:09 AM 1 comments
hmmm....tajuk bukan men gempaq lg..hehe...arini last day aku kat opis..sok stat cuti...smpai mnggu depan...nak balik umah...nak sgt balik umah...bior laa jauh dr sumer org...tu yg terbaik kot...aku ni slalu nyusahkan org...slalu wat org sakit hati....slalu wat org bengang...aku ni tak reti jage perasaan org len kot....byknyer kelemahan aku....tak tau mcmana nak perbaiki diri ini...

kdg2 aku slalu pikir...naper la dia tak sayang aku mcmana aku sayang dia??? saper laa aku pada dia sbnrnya erk??? adakah sekadar utk dia isikan masa lapang??? sedeynyer....huhu...

mungkin betul apa yg aku pikir slama ni...aku ni tak sesuai utk sesaper pun kot...xper laa....but...i love him so much...huhu...

Ya Allah..permudahkanlah urusanku...permudahkanlah jodohku dengan dia...amin...

Tuesday, November 9, 2010

LaSt WeEk???

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 7:17 PM 1 comments
Yahooooo!!!!!!!!

this week is last week before bercuti 1 minggu....windunyer nak lepak2 kat umah...kat umah best, ader wireless 24 hours....ahad ni last jage exam...pehtu isnin datang keje...selasa stat cuti smpai isnin lagi satu baru masuk keje...kiranya cuti ni utk raya haji skali laa....

bercakap tentang rya haji...waa....bila laa aku nak wat korban ni...ish2....insyaallah tahun depan by hook or by crook aku nak usaha gak wat korban...so dari bulan 1 aku kena wujudkan 1 tabung utk korban...haha.....kalau handphone nokia 5800 aku leh beli...xkanlah utk bekalan akhirat tu aku xleh wat...kan?? insyaallah!!! nawal...u can do it!!!

erm...tapi cuti panjang aku bermakna berjauhan ler aku dgn dia...huhu...windunyer nnti...pastu dia plak cuti panjang...sebulan lebih gitu...bila laa nak dapat jumpa....tahun depan insyaallah ader rezeki dapatlah aku sambung master...makin kuranglah aku dapat jumper buah hatiku ni...huhu....takper laa....ader hikmah disebaliknya...bior jarang jmper akan watkan dia cepat2 nak masuk meminaang aku...hehe...(gatal laa plak aku ni...)

pape pun aku rancang we'll end our relatinship with marriage in about 2 years...at least pas 2thn, aku dah jadi tunang dia...insyaallah...so thn depannya, leh laa kawen...cewah2....rancang bukan main...xper2...yang penting kita kena sentiasa ingat, kita hanya merancang...Allah jua yang menentukannya....moga2 ader jodoh antara kami...amin...

k la...aku nak gi solat maghrib dah...nnti aku story mory lagi...

wassalam...ummuahhh!!!

Innalillah...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 7:13 PM 0 comments
tghari tadi aku baru dapat berita yang nenek mentua aku meninggal dunia...innalillah...sakit tua...lebih baik dia meninggal dunia daripada dia trus sakit menderita, kan??? sesunggugnya dari Dia kita datang, kepada Dia juga kita kembali...kan??? tapi aku masih bersyukur sebab aku sempat jugak kenal dia masa aku datang beraya umah nenek dia aritu...erm...

aku xtau nak tulis apa lagi...sbnarnya banyak lagi nak tulis...tapi sumernyer blum dapat diencodekn dalam kata2...nnti ader idea, aku update lagi...

see ya...

Thursday, October 28, 2010

Alhamdulillah....

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 4:28 PM 0 comments
Sesungguhnya...aku benar2 bersyukur ke hadrat Ilahi...hari ni 2 perkara dah selesai...walaupun kedua2nyer masih ragu2...tp insyaallah xder masalah dah kot...



1stnyer ttg interview master aku kat uitm td...jenuh jugak laa aku berspeaking...almaklumlaa...dah lama xspeaking meaking ni...hehe...soklan dia agak gempaq2 gak laa...tp overall ok laa...soklan yg paling aku rase cuak nak jwb.."Describe what is Financial Statement Analysis?"...jenuh jgk aku nak cari jwpn laarr...aku men hentam jek...sentuh sket pasal debtor, creditor, ratios dgn turn over....siap dia cakap..."very good"...hehe....alhamdulillah..hentam pun kena...

2ndnyer ttg kete aku....dah gi amik kat bengkel...syukur sbb xpayah tmbh duit lgsg...tp yg pasti, the next insurance payment stgi sure byk giler laa....mati laa aku...hhuhu...

apa lg nk citer erk...nnti laa smbg...nk pi ajar bebudak costing jap...

Tuesday, October 26, 2010

ApALaH NaK JaDi...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:08 PM 0 comments
Letih betul rasanya sejak akhir2 ni...letih fizikal & mental...mcm2 yg dah berlaku..pas satu..satu...berderet2 plak tu...dah tak tergalas beban di bahu ini...tapi sesungguhnya Allah pernah berfirman...Ujian Allah itu tidak akan melebihi kemampuan manusia itu sendiri...so, aku pasti...beban ni tak seberapa jek...

hmm...kete aku tak settle lg...kali ni aku dpt khbr angin yg baru plak...ader org xpuas hati aku tmpg kete zarin...zarin xbising pun...awat laa diorg plak yg bising??? ish2...

hmm....byk betul yg berlegar2 dlm kpla ni...tp xtau mana yg nak tulis dulu...byk sgt2....mood pun a bit kurang ni...

erm...nnti laa aku citer...

see ya...

Sunday, October 24, 2010

~hmm...~

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:05 AM 0 comments
telah banyak yang kuberi,
sejak dulu lagi,
pengorbanan tiada pernah jemu...
hanyalah, Tuhan saja bisa menentukan semua,
kesabaran daku menantimu...
ku tetap mengharapkan dan berdoa kau kembali,
sebelum diri melangkah pergi...

Saturday, October 23, 2010

In A ReLaTiOnShIp Or SiNgLE???

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:26 AM 0 comments
Asslamualaiikum...aku kat sp ni...baru smpai smlm ptg...ptg td pi majlis akad nikah kezen aku yg sama umo & sama besday date dgn aku...najwa...congrats wei...dah jd isteri org ampe skrg ni..kan???

and me??? erm...couple ker??? single ker??? ntah laa....xtau nk ckp mcmana...kdg2 aku rasa nak hidup jauh dr sumer org...xder laa sakit hati...kenapa aku mengenali dia??? kenapa dia muncul dlm hidupku??? stiap kali bukak FB dia...msti aku kecik hati sendirian...mgkin aku ni tak sesuai dgn sesapa pun kot...maybe I should live alone....without love...without nobody beside me...

kenapa aku yg perlu menyayangi dia..bukan dia yg menyayangi aku??? bodohkah aku???

I'm nobody to anybody....aku ada...or xder..sama saje...

Friday, October 22, 2010

2 WeEkS WiThOuT My SaTrIa....waaa.....

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 1:04 AM 0 comments
dah 2 mggu aku xder kete...susah bebenor biler nk bgerak gi memane...tpaksa mntak tlg kengkwn...azira dgn zarin laa yg jd mangsa...maaf erk korang...

kete aku skrg ni ader kat bengkel...nak baiki bumper dpn...almaklumlaa...bumper dpn pecah sket sbb aritu aku ni gatai gi langgar blkg bumper Toyota Altis...tak pasal2 kena saman...huhu...tak sdr laa...bukn sengaja pun...tgh jammed time tu...dok ikut elok jer blkg kete tu...tetiber tercium plak bumper kete dpn aku tu...huhu...

mslh aku skrg ni, kete tu rupanya thn lepas aku gi byr under insured...so kena byr 50:50...xtau laa baper bengkel tu nak caj aku...plg kurg RM200 melayang ler jwbnyer....

susah laa bila xder kete...aku tpaksa tumpang tido umah fiqah...spya senang nak gerak sme gi keje...nk tmpg tido umah jannah xleh sbb housemate dia ckp, sora ku mcm soprano...huhu...

time aku tulis blog ni, aku kat umah aku SP....esok majlis akad nikah kezen aku, najwa...waa....dah jadi isteri org dia tu...aku ni bila laa plak erk??? ntah ader peluang or ke takde....ntahlaa..wallahuallam...

k laa...mata dah ngantuk ni..nnti aku tulis lagi...

wassalam...

Wednesday, October 6, 2010

Updated Info Syawal 2010

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 9:39 AM 0 comments
Erm....bestnyer tahun ni bila dapat beraya dgn org2 tersayang termasuk 'si dia'...hehe...lg best bila aku pi beraya umah dia hari raya ke-2...dia knalkan aku dgn sumer ahli kuarga dia termasuklah makcik2, pakcik2, atok & nenek...hehe....

then masa hari raya ke-5, laa suh wat longtong sebab nak ajak kengkawan dia seramai 15 org makan...huhu...alang2 jmput kawan laa...aku pun jemput gak laa si dia utk merasa longtong yg aku masak...so, dia datang umah aku dgn maksu & adik2 dia...hehe...hepinyer....

balik KL...byk giler jmputan open house...tak terpergi aku diwatnyer....yg best ader pot luck kat school akaun utk jamuan raya...aku wat longtong..(hehe...tu yg paling senang)...then esok tu ader open house kat umah shikin, mlm tu umah fiqah, esoknyer umah azira plak...then next day jamuan raya kat IPB....huhu...giles ahhh...makan jek kojonyer....hehe....

apa lg nak citer tentang raya erk??? takder dah kot...yg pasti, aku xbeli baju raya tahun ni...huhu...

k la...mintak diri...

wassalam...

Friday, September 10, 2010

RaYa AiDiL FiTrI KeMbALi LaGi...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 3:06 AM 0 comments
alhamdulillah...bertemu lagi dgn raya kali ini..2010...

ada 2,3 perkara yg aku bersyukur sgt arini...jam skrg menunjukkan pkul 3.07 pagi...lbih kurg lg 5 jam lebih utk aku menunaikan sunat aidil fitri...harapkan xder aral melintang laar....erm...naper erk aku tak tido lg?? sbnrnyer aku baru jek bis masak kuah utk "Mi Kuah"...nyum2, raya pertama makan mi kuah...alhamdulillah...siap pun kuahnyer...

umah aku skrg ni wireless merata2...almaklumlah, laa praktikal kat TM, so dia suggestkan kitorg pkai wireless modem laar...yg 4mphs punyer..laju giler...mmg best laa...so apa lg...on9 sokmo laa...alhamdulillah...

esok nk raya, arini baru balik??? haha....aku naik airasia...lega...cepat bebenor...xperlu tempuh jammed pun...smpai umah pun xletih...siap leh stay up utk masak lagi..alhamdulillah...

aritu aku pi format laptop...pehtu, dpt kat aku balik laptop tu snyp sunyi...xkuar sound lgsung...huhu...aku tanya org yg format, dia kata mungkin ader wayer rosak kot...ish2...xkan kot..b4 antar elok jek sora kuar...bila dpt kat aku balik dah hlg sora...huhu...aku apa lg...try cari sendiri penyelesaiannyer laar drpada aku pi antor kedai...aku dok agak mslh driver jek...tp org tu kata driver sumer dah ok...aku search dlm internet...alhamdulillah...dah ok pun...ni dok dgr lagu Dendang Perantau smbil2 menaip laa...alhamdulillah...lega...slmt duit nk beli speaker...

lagi satu..alhamdulillah..thn ni beraya bersama org2 tersayang termasuk si dia...wpun bukanlah si dia tu ader kat sblah aku...tp yg pasti si dia berada di Kedah skrg ni...xdpt jumper pun, asalkn 1 negeri, aku dah berasa dia ader di sisi & dkt dgn aku..hehe....

oklah..byk plak aku tulis ni...apa2 pun, syukur alhamdulillah Ya Allah utk semuanya....

mintak diri dulu...

oyasumi nasai....

Tuesday, June 1, 2010

"CuRrEnt LiFe..."

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 3:32 PM 0 comments
Pejam celik...pejam celik...arini dah masuk 1 Jun 2010...tak sangka, dah lebih 4 bln aku keje kat KL ni...tak sangka sgt2...jalan2 kat KL ni pun aku dah byk knal..cumer kekdang 2 confius sket...dlm pala hotak aku ni dah mcm GPS plak...cumer xder koordinat jek..hehe...aku skrg ni pun dah malas nak nek lrt...sbb 'ghenyah'...hehe...

skrg ni student uitm tgh cuti sem...so aku relax laa sket...ader student asuhan baitulmal jek...tp yg tu pun dah settle sumer kelas...tinggal final exam diorg jek....keje aku skrg ni ngadap laptop jer laa tgk movie...hehe...slalunyer ngadap FB...tp memandangkan skrg ni FB kat tempat aku ni dah kena blocked, so xleh laa nak ngadap FB or men game dlm FB lagi...tensionnyer!!!

minggu depan insyaallah 12 or 13 hb Jun aku nak balik SP....dah apply cuti 5 hari...so balik umah seminggu...yahoo!!! bestnyer...rancang nak balik dgn ketapi...tp xtau lg laa....out of budget lor...huhu...ni baru jek balik dr holiday kat tganu...dgn jannah, fiqah, zarin, za, azira & shikin...best sgt...cuma cuaca kat tganu tu 'agak' panas sket...bahang sgt2...so tu yg cepat letih...pegi taman tamadun islam pun jln smpai merangkak2 sbb xlarat..hehe...(konon jer tu..)
yg best lg...pegi, semasa dan balik tganu aku drive...alhamdulillah..aku berjaya gak drive all the way...kiranya aku ni leh laa nak drive long distance...kan??

sebenarnya aku ada byk benda nak tulis lagi...tp bila dah terbukak myspace seseorg...trus aku hilang mood nak menaip..sorry la....len kali klu aku ader mood, aku update lgi....see yaa....

Wednesday, February 17, 2010

I'm back...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 4:51 PM 0 comments
Assalamualaiikum...baru smpai dr SP mlm td pkul 11...sepaptutnya jadual smpai kul 9...tp disebabkan jammed yg agak teruk disepanjang jalan...apatah lg dihentian sebelah...so, lewat gak laa smpai...cuak aku diwatnyer bila abah tepon suh berhati2 bila dah sampai pudu...katanya ada kes pukau makin menjadi2 skrg ni...pukau nak amik laptop pulak...kawan adik aku dah kena bebaru ni..ada org bercakap dgn dia, then dia tak sedar bila laptop tu telah diambil..NAuzubillah...

Kenapalah manusia sekarang ni semakin tidak takut dengan pembalasan Allah s.w.t??? adakah mereka menganggap dosa, pahala, syurga & neraka hanya rekaan semata2?? bebaru ni ada berita tentang seorg bayi yg bukan sahaja dibuang, malah dibakar...mungkin kononya hendak mehilangkan jejak si pembuang itu...tetapi Allah maha berkuasa...klu pun dia tidak kita temui di dunia ini, pembalasan yg Adil dari Allah tetap akan terlaksana...

Manusia sekarang ni semakin leka & lalai mengejar dunia?? Mereka lupakan bekal yg sepatutnya kita kumpul sebagai bekalan di akhirat kelak...Astaghfirullah...

Pagi ni datang ofis macam biasa..sakit tekak & selsema makin menjadi2...takpe laa...ini satu ujian dari Allah...aku hamba-Mu ini redha...

arini stat ngajar budak2 asuhan baitulmal...diorg ni lepasan SPM tp result tak kuar lagi...so, diorg dtg sbb baitulmal hanya supaya diorg tak buang masa selama 3 bln sementara tggu result SPM...mcm2 ragam diorg ni..maklumlaa...jati diri seorg murid sekolah tu masih menebal dlm diri mereka smpai aku pun diorg panggil 'CIKGU'..hehe..lawak laa jugak diwatnyer...

erm..oklaa...smpai sini dulu...nnti Insyaallah aku smbung lagi...Asar dah masuk ni, solat dulu yek..

wassalam..

Friday, February 5, 2010

KL ToWeR + TwIn ToWeR = KL LiFe??? huhu...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 9:55 AM 0 comments
almost 2 weeks I'm here...in KL....working..teaching...wandering...haha...
bila pikir balik..mcm xcaya aku kat KL skrg ni...and lg 1, i'm a lecturer now...haha....ajor costing lak tu...kih kih...

erm...even life xder laa best sgt kat sini...tp klu kuar mlm, bila nampak twin tower & KL tower dr sini, mcm xcaya jek aku kat KL...best sgt tgk twin tower klu mlm...aritu gi pudu...nek LRT...for the 1st time lak tu...a bit creepy...huhu...

nak citer apa lg erk...erm...teaching life ni best laa gak...nasib bek kawan2 sumer ok...mmg happening sgt kat cni...i can adapt my life here easily...cumer bilik sewa tu kureng sket laa...besor tu besor...cumer paneh giler....kipas siling bukak 5 pun panas sgt2....so, mama dah belikan air cooler...sabtu ni abah mai antor...abah ader meeting kat KL...so, datang antar kete aku skali laa....windunyer kat kete satria aku tu....

dah smapai KL ni, xjumper sesaper pun lg..ingt nak jumper kak fid, tp no money no talk lor...maklumlaa...xmerasa gaji lg...

arini Jumaat, aku xder kelas lgsung...so, just lepak dlm ofis dgn laptop & marking quiz bebudak jer laa...sambil2 study balik costing aku tu...haha....internet laju gak kat sini...cumer certain time jek....mslahnyer...xleh nak dload rapidshare la...haha....

k laa...nak bukak FB jap...insyaallah nnti aku update lg...

wassalam...

Monday, January 4, 2010

it's been a while..

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 1:05 PM 0 comments
assalamualaiikum...lama gakkan aku update blog ni...byk benda nak citer tp rase mcm malas bebenor nak menaip..hehe...cibec berjalan dgn lancar..abis dah pun...dah hmpir 1 bln aku tinggalkan cibec tu...skrg ni dok kat umah...tgh tggu laa mana2 interview yg nak kena pi...xtau laa mcmana nasib aku ni...hoho...

mggu lepas aku pi interview kat KL...kat institut profesional baitulmal..utk jawatan pensyarah akaun...tp mcm agak tipis peluangnyer...yg len2 tu muka gempaq2 belaka...hhu....takut beb...maklumlaa...1st time pi interview betul2 punyer...

lg nak citer apa erk...mlm td dah biskan siri merlin utk season 2...tak sabar nak tggu season 3 punyer...
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise