SaHaBaT MaYa

Sunday, October 2, 2016

Carry Mark Jun - Okt 2016

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:41 PM 1 comments
Assalamualaiikum semua...

Alhamdulillah, siap jugak carymark korang ni. All the best utk final yerk...saya doakan yang terbaik utk korang...


Korang klu ada nak tanya apa² or nak jumpa utk consultation wasep yer...tp start next week pkul 4 ke atas dah takde kat opis sbb sy ada training volleyball.

Ingat, carrymark ni hanya 40% jer...yg penting FINAL EXAM tu...all out utk final...jgn stay up lewat² tau..nanti kang jumpa cik han.....plak..hehe....

bykkan solat hajat, jgn lupa mintak restu & doa dr mak ayah korang...

p/s:- jgn lupa isi valuation utk pensyarah, takut nnti diorg blocked result exam sem ni.

Wassalam...

~Madam Nawal Cute~

Thursday, March 31, 2016

Carrymark Dec - Apr 2016

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 3:26 PM 0 comments
Assalamualaiikum semua...Maaf sgt2 sbb lambat update Carrymark...byk sgt mende yg berlaku diluar jangkaan saya...dengan tokwan suami sakit...lepas tu meninggal...lepas tu saya plak MC...huhu...sori sgt2...


Saya dah submit carrymark ni ke UiTM...hrp xde masalah la yer....saya dah abis topup2 carrymark korang yer...all the best utk final exam...

wassalam...

p/s: sayang korang sumer!!! \(^_^)/
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise