SaHaBaT MaYa

Thursday, March 23, 2017

Carry Mark Mac 2017

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 4:17 PM 0 comments
Assalamualaiikum semua...

Sori yer carry mark lambat...sengaja..hehe...carrymark ni dah submit tau...so, xpyh la jumpa saya utk mintak tambah ke apa ke...yg penting all out utk final exam nanti...okies??

All the best utk final exam nanti...Saya doakan awk semua dapat jawab dengan tenang dan baik...istighfar dan selawat banyak...mcm yg saya penah ckp dlm kelas, kalau tiba² blank masa exam, baca surah Al-Insyirah pastu gosok² belakang tengkuk, istighfar dan selawat sekali, sbb kat tengkuk tu byk syaitan bergayut utk bg kita lupa. 

Sebelum exam dan selepas exam bykkan solat hajat. Jgn lupa mintak restu ibu dan ayah. 

carrymark tu dah byk sy topup...klu yg dpt sikit tu sbb tak buat test ler tu...takkan la saya jugak nak kena remind awk klu tak amek test kan?? sendiri² punya tanggungjawab la...

nah...sila la belek² carrymark korang...


 Salam sayang dari saya...

\(^_^)/
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise