SaHaBaT MaYa

Saturday, August 18, 2012

~My Plan C~ : Colorful Cheese Tart

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 10:52 PM
Di mlm raya yg bahagia ini, aku sempat ajer nak wat plan aku yg terakhir..hee...dari gambar kat atas ni...mcm gempaq giler kan tart ni aku wat colorful...hee...bukan semata2 warna tau...
Kuning :  perasa durian
Ungu : Blueberry
Oren : Sunquick
Hijau : Coconut Pandan
Merah : Strawberry
Aku beli shell yg dah siap pun...heee...kat kedai Kek...kan senang...abis citer...
Aku just masukkan cheese tu jer...Laa pulak yg rajin bebenor nak decorate tart ni...ni first try cheese tu...so, mcm ntah apa2 laa sket...len kali aku wat elok2 punyer....
ok...ni gambar2 lagi...
Makin lama makin merapu decoration nyer...
Ok....ader lg...jap nak upload...

Nah amek sorang satu ikut nama masing2...
 Yg atas ni sjer aku wat...heee....

Ni last skali my wish to all readers & bloggers...

Mintak diri...nak ready wat Mi Kuah plak...heee....

Wassalam...

\(^_^)/

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise