SaHaBaT MaYa

Tuesday, June 1, 2010

"CuRrEnt LiFe..."

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 3:32 PM
Pejam celik...pejam celik...arini dah masuk 1 Jun 2010...tak sangka, dah lebih 4 bln aku keje kat KL ni...tak sangka sgt2...jalan2 kat KL ni pun aku dah byk knal..cumer kekdang 2 confius sket...dlm pala hotak aku ni dah mcm GPS plak...cumer xder koordinat jek..hehe...aku skrg ni pun dah malas nak nek lrt...sbb 'ghenyah'...hehe...

skrg ni student uitm tgh cuti sem...so aku relax laa sket...ader student asuhan baitulmal jek...tp yg tu pun dah settle sumer kelas...tinggal final exam diorg jek....keje aku skrg ni ngadap laptop jer laa tgk movie...hehe...slalunyer ngadap FB...tp memandangkan skrg ni FB kat tempat aku ni dah kena blocked, so xleh laa nak ngadap FB or men game dlm FB lagi...tensionnyer!!!

minggu depan insyaallah 12 or 13 hb Jun aku nak balik SP....dah apply cuti 5 hari...so balik umah seminggu...yahoo!!! bestnyer...rancang nak balik dgn ketapi...tp xtau lg laa....out of budget lor...huhu...ni baru jek balik dr holiday kat tganu...dgn jannah, fiqah, zarin, za, azira & shikin...best sgt...cuma cuaca kat tganu tu 'agak' panas sket...bahang sgt2...so tu yg cepat letih...pegi taman tamadun islam pun jln smpai merangkak2 sbb xlarat..hehe...(konon jer tu..)
yg best lg...pegi, semasa dan balik tganu aku drive...alhamdulillah..aku berjaya gak drive all the way...kiranya aku ni leh laa nak drive long distance...kan??

sebenarnya aku ada byk benda nak tulis lagi...tp bila dah terbukak myspace seseorg...trus aku hilang mood nak menaip..sorry la....len kali klu aku ader mood, aku update lgi....see yaa....

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise