SaHaBaT MaYa

Tuesday, November 9, 2010

LaSt WeEk???

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 7:17 PM
Yahooooo!!!!!!!!

this week is last week before bercuti 1 minggu....windunyer nak lepak2 kat umah...kat umah best, ader wireless 24 hours....ahad ni last jage exam...pehtu isnin datang keje...selasa stat cuti smpai isnin lagi satu baru masuk keje...kiranya cuti ni utk raya haji skali laa....

bercakap tentang rya haji...waa....bila laa aku nak wat korban ni...ish2....insyaallah tahun depan by hook or by crook aku nak usaha gak wat korban...so dari bulan 1 aku kena wujudkan 1 tabung utk korban...haha.....kalau handphone nokia 5800 aku leh beli...xkanlah utk bekalan akhirat tu aku xleh wat...kan?? insyaallah!!! nawal...u can do it!!!

erm...tapi cuti panjang aku bermakna berjauhan ler aku dgn dia...huhu...windunyer nnti...pastu dia plak cuti panjang...sebulan lebih gitu...bila laa nak dapat jumpa....tahun depan insyaallah ader rezeki dapatlah aku sambung master...makin kuranglah aku dapat jumper buah hatiku ni...huhu....takper laa....ader hikmah disebaliknya...bior jarang jmper akan watkan dia cepat2 nak masuk meminaang aku...hehe...(gatal laa plak aku ni...)

pape pun aku rancang we'll end our relatinship with marriage in about 2 years...at least pas 2thn, aku dah jadi tunang dia...insyaallah...so thn depannya, leh laa kawen...cewah2....rancang bukan main...xper2...yang penting kita kena sentiasa ingat, kita hanya merancang...Allah jua yang menentukannya....moga2 ader jodoh antara kami...amin...

k la...aku nak gi solat maghrib dah...nnti aku story mory lagi...

wassalam...ummuahhh!!!

1 comments:

Anonymous said...

ujian Allah semuanya...sbr ok?

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise