SaHaBaT MaYa

Saturday, February 9, 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 8:47 AM
Ok...pagi td baru jer smpai dr KL dlm pkul 5.30am...nek bas sekolah plak tu..(bas tambahan) jln xjammed tp byk kete...so..slow moving sket la...

So, pepagi ni yg tak rase nak tido lagi...aku nk join ler satu segmen ni...hehe...klu korang nk join, leh klik banner kat bawah ni...


AKu 1st time kot bukak blog hafiz ni...walawei...gempaq laa...cute sgt tgk doodle dia...so, ader amek satu doodle dia...yg couple kat sudut bawah tu..dia la punyer...hehe...chumel kn???

aku tgk gak doodle dia yg len2...sumer chumel2...mcm nk amek sumer...nnti2 pasti akan ku lawati lg blog hafiz ni utk rembat doodle dia..hehe... 

sampai sini jer kot buat mse ni..nnti klu ader pape yg menarik kat blog hafiz ni...aku kongsikan lagi erk???

Wassalam...


13 comments:

Asiah Aisa on February 10, 2013 at 12:24 AM said...

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

Khalid Kyle on February 10, 2013 at 12:27 AM said...


Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Aida Omar on February 10, 2013 at 12:29 AM said...

Aida datang dari segmen yang sama.. Salam Kenal dear :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

C.T.K on February 10, 2013 at 12:31 AM said...

doodle dia mmg lawa2..hihihi...dtg dr segmen yg sme..goodluck yer :D

Rahmad Mat on February 10, 2013 at 2:33 PM said...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
<a href="http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/02/fatin-liyana-vector-illustration-edisi-3.html>Fatin Liyana Vector Illustration</a>

Rahmad Mat on February 10, 2013 at 2:36 PM said...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
<a href="http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/02/fatin-liyana-vector-illustration-edisi-3.html>Fatin Liyana Vector Illustration</a>

Lam A'Aini on February 10, 2013 at 2:43 PM said...

Aini datang terjah dan follow . . .dari segmen FizGraphic

Setiasmile on February 10, 2013 at 3:21 PM said...

salam ukhuwah..
done follow.. nice blog n ur song..

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Effa Nadia on February 10, 2013 at 6:28 PM said...

salam , datang dr segmen yg same . btw , done follow :)

http://loveletter99.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

deno on February 11, 2013 at 2:31 AM said...

salam! deno dari segmen yg sama.. deno FOLOW sini :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgrafic.html

Cik Fie on February 12, 2013 at 6:27 PM said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Mia Liana on February 13, 2013 at 12:10 AM said...

salam....mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Mia Liana on February 13, 2013 at 12:12 AM said...

salam....mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise