SaHaBaT MaYa

Wednesday, May 2, 2012

GeNtInG Oh GeNtInG & BuKiT TiNgGi...Part 3

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 8:18 PM
 hah...ni aku nak update citer psl genting...byk mende nak citer, but i guess pictures worth 1000 stories rite??? so maybe i juz put some pics utk korg tgk...okies???
demi nak memasukkan gmbr ni jugak sbb aku ske tgk...aku terpaksa edit dua tiga mende dlm ni...hehe...sowi...
p/s: suke tgk muka jannah yg pelik & muka zarin yg ceria... alia dgn shikin maintain senyum  :-)


haha...biler si gemok melompat...(huduhnyer aku...)


mcm kat oversea jer view ni kan???


setelah ajar byk kali...berjaya jugak jannah amek gmbr ni...

shikin tersenyum riang...heee....
sumer gaya model...

heee....hepi semuanya....

shikin ni senyum ikhlas ke x?? hehe...

nmpak aku x???
okey...next gmbr kat japanese tea house plak...adoiyai...tggi mendaki....last2 xder apa pun kat atas tu...yg ada pacat yg menggigit kaki ku...(tu pun sedar masa kat genting pas jannah nmpak darah kat seluar aku...)


nasib baek ada org yg nak amekkan gmbr... :-)
adoii....blogger ni wat hal plak  nak upload gmbor2...nnti aku update part 4 plak erk...heee.....

see ya...

\(^_^)/

1 comments:

Anonymous said...

thumbs up!!
suke sumenye..pics cantek2.
rindu kt ampe. huhu..

*aliacute*

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise