SaHaBaT MaYa

Friday, May 4, 2012

FB?? BLOGGING?? STUDY???

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 2:27 AM
jam menunjukkan pkul 2.12am...wah, stay up hoh?? tp bukan utk study..adoii...biler nak stat study ni, ada test management accounting ahad ni...hurm...pas tulis blog ni nak bukak buku sket la...arini dah jumaat...sempat ker erk??? buku bukan men lg bawak balik ke SP dr KL...so, study laaa nawal oiii....


huu...mmg sepatutnyer aku study, tp awat ntah jari-jemari ni rse nak update gak blog ni walaupun i have no idea at all what i want to talk about...hehe...


td baru abis tgk citer Valentine's Day...haha...i know...citer tu dah lama...thn 2010..aku xtau pun...td sjer search, jmper plak...menarik gak citer tu...then biler tgk citer tu membuatkan aku bersyukur yg aku ni Islam...korg nak tau naper aku ckp camtu??? then korg kena tgk laa citer tu..hehe...download jer kat mediafire...


as i said before...its supposed that im studying rite now but...adoi...maleh bebenor jer rasanyer...asyik2 nak bukak fb...apa yg ader ntah la...bukannyer aku update pape status pun..huhu...


huhu...facebooking sokmo aku ni...huhu...
aritu ada kawan aku ckp..ada kajian telah dibuat, sejam kita ngadap FB, semakin mengecil otak kita...ntah betul ke x fakta ni...aku tak try search plak...maleh...nnti laa klu2 ader org post kat FB aku baca..hehe...see...FB lg...


so aku pun off laa FB aku, tp still xleh nak stat study sbb nak update blog ler plak...haha...byk btul halangan sblum nak study ni...hehe...




hurmm....walaupun xder idea still nak update...so, terjadilah entry aku ni...haha...walaubagaimanapun...(wah, dah lama xgne word ni..masa sekolah dulu jerr....) aku still kne ttup blog aku ni sbb I NEED TO STUDY!!!!!


kan best klu bole cucuk pendrive jer kat telinga ni...
so guys...smpai jumpe lg...aku nak pi study jap walaupun mata ni dah nantok...


see ya...


wassalam...


\(^_^)/

1 comments:

♥♥cikHannah♥♥ on May 9, 2012 at 2:20 PM said...

slm dear. jemput berjoin GA utk menang byk hadiah bernilai rm200+ dan free keychain dr srwk bg setiap penyertaann

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise