SaHaBaT MaYa

Sunday, April 8, 2012

berfikirlah selagi boleh...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 10:07 PM


wah...kali ni gempaq sket letak gmbr otak...hehe....tp posting kali ni bukan pasal Sains or biologi tau...sekadar melontarkan buah fikiran di dalam blog kecilku ini...


sekarang ni kat TV3 tgh bersiaran secara langsung ABPBH (anugerah bintang popular berita harian)...memandangkan xder rancangan lain yg menarik, terpaksa laa aku layankan juga ABP tu...lgpun dua hari ni otak aku dah serabut dgn presentation...3 kelas berturut2 diikuti 3 kali presentation...TERBAEK!!!


biler tgh ABP ni...aku selalu terfikir...bab2 hiburan ni, byk betul anugerah yerk??? hadiah plak gempaq2 sumer...almaklumlah, slalunya menda2 berunsur hiburan ni byk yg berebut2 nak sponsor...hurm, klu Imam Muda ker, ustazah pilihan ker, hadiah biasa2 jer...paling gempaq pun hadiah umrah ke tanah suci...patutlah zaman skrg ni kebanyakkan ibu bapa klu tanya nak anak jadi apa, lebih gemor anak jadi artis...penyanyi ker, pelakon ker...hurmm....mcmana kuih, ikut acuannyer laa...kan???


tp aku sure, masih ramai lg ibu bapa yg berebut2 nak antar anak ke sekolah tahfiz...alhamdulillah...aku pun klu berkesempatan, nak jugak antar ke sekolah tahfiz...insyaallah...klu tak tahfiz pun, yg penting mjadi anak yg soleh & solehah..insyaallah...


apa lg yg ingin kutaipkan di dalam blogku ini yerk??? wahhh...otak ku dah letih berfikir ni....tidoku smpai termimpi2 psl presentation kelas master...harap2 sumernya berjalan lancar kali ini...amin...


k la...nak rehatkan minda jap...sebelum mati seketika sebentar lagi...


wassalam...cayang korg...


\(^_^)/



0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise