SaHaBaT MaYa

Saturday, April 23, 2011

Waaa....!!! SeRaBuT!!! SeRaBuT!!! SeRaBuT!!!

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:32 AM



adoi...bakper gak maleh bebenor nak siapkan assignment ni...otak blank...blur to write anything...waa....klu xsiap nnti mesti Kak Min marah aku...tapi mslahnyer tangan aku ni xleh nak menaip report langsung...I absolutely don't have any idea to write about New Public Management (NPM)...i know i'm DEAD!!! but...waaa.....dunno what to write lor....xlarat nak bace article yg setebal 60 pages ni....

dah ler esok ada mid-term exam utk subject PSA...lgsung aku xstudy pape...mati laa aku...ada 3 article nak kena study tu...mlm ni aku nak stay up...erm..maybe ponteng klas pagi is a good idea...coz exam is goin' to be held in the evening...urm..i guess....hope so... :-(

huh...td kate takde idea nak menaip apa utk write up...tapi laju plak jari-jemari ini mengupdate blog...huhu...siot tul laa!!!!

k la...i'm going to finish the report by tonite by hook or by crook!!!


0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise