SaHaBaT MaYa

Thursday, April 21, 2011

biohazard??? biowar??? konon jek...huhu...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 4:31 PM

Logo atas: logo kolony
Logo bawah: logo biohazard

aduh...bulan lepas sumer kecoh dgn biohazard laa...biowar laa...sumer kelam kabut bila dok nmpak logo yg atas tu...kejap2 kuar dlm newspaper....kecik jek..tersorok plak tu...ada yg sedar...ada jugak yg xsedar dgn logo tu...pastu time berita, bila kuar iklan..kejap2 logo tu luar...mcm misteri gitu...

so, byk laa telahan yg aku dengar ttg logo tu...ada kawan aku cakap logo tu nak bg peringatan kepada sumer penduduk ttg BIOWAR yg akan dilancarkan oleh kuasa besar??? ish...mmg biler dgar tu kecut jugak perut aku diwatnyer....mana taknyer...cuba korg bygkan...tetibe jer korg kena cancer...or mati mengejut...bila wat post mortem...tgk2 ada ada kandungan bahan kimia yg tinggi dlm badan kita...or kena radiasi nuklear ker...mcm tu laa biowar...senjata xder...serangan guna udara jek...melalui penafasan kita...huhu...nauzubillah...so logo tu kononnya warning dari kerajaan indirectly laa....hoho...gitu laa kiranya...

tapi rupanya...full iklan tu pun dah kuar...rupanya biohazard yg kecoh sgt tu pasal KOLONY oleh CELCOM...giles tul laa....haha....gempaq jer lebih...pasal apa ttg KOLONY tu..korg search laa dr website celcom...okies??? haha....so, xpayah laa kita sumer risau2 pasal biohazard tu...or biowar tu...(wat mse ni la....mse depan??? wallahuallam...sumer tu tak mustahil...) kan????


k la....aku tak larat nak taip...len kali plak aku update...okies???

wassalam....

ummmuuaahhh!!!


0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise