SaHaBaT MaYa

Wednesday, November 4, 2009

EsOk DaH LaSt DaY...HuHu...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:13 PM
huhu...macam tak caya...esok dah last day aku ngajar bebudak tu...mcm tk caya sesangt...pejam celik..pejam celik...dah 2 bln...mcm jap jek...bebudak banin td dok pujuk aku suh stay...jgn pindah...mslhnyer skrg...bukn aku xnak stay...aku kan kena pi kursus yg TM tu 1 bln...so by that time, diorg pun dah cuti sekolah...diorg pujuk gak suh aku ngajar diorg utk pmr thn dpn...mana laa boleh...bistu cikgu2 len kat islah tu nak letak mana??? tgk laa...klu ader byk permintaan, maybe aku nak wat tusyen PMR utk diorg thn depan...so, smggu 1...3 jam..caj sorg RM10...xder laamahal sgt..kan?? eksklusif cikgu dtg ke sekolah tu...hehe...

beratnyer ati aku nak tinggalkan diorg...walaupun baru hanya 2 bln..rasa mcm dah kamcing giler jek dgn diorg tu..terutama skali ting 2 laa...almaklumlaa...diorg kan lebih masa mengadap aku...siap ader kelas tmbahan lg almost stp mggu..hehe...sowi....

aku nak citer byk lg ni...ingt nak citer ttg pengalaman aku pi Langkawi minggu lepas...best sgt...tp mata ni dah tak larat nak bukak...hoho....nanti2 laa aku citer...

i'm gonna miss u guys so MUCH!!!!!!!!!!!!!

jgn lupakan saya erk sumer...!!

wassalam...

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise