SaHaBaT MaYa

Friday, November 6, 2009

LaSt DaY...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 10:42 PM
Semlm last day aku kat Islah...sedeynyer...huhu...bebudak banat 1 redha jamu aku kek moist coklat...tak sangka betul...ptg tu aku ader kelas tmbhan dgn 2 ikhlas...tp aku trlmbt..almaklumlaa...terpaksa nak settlekan distributing kertas2 soklan exam...so terlmbat skit laa...(uik..sikit ker??) aku jnji dgn diorg 3.30...tp aku smpai dkt2 pkul 4 dah..huhu...sowi dear...

smpai dpn kelas tu, bukan main rapat tutup pintu...macam xder org laa plak...aku ingt ker diorg sumer dah blah sbb tggu aku lmbt sgt..huhu...bukak jek pintu.."SUPRISE!!!" diorg wat suprise party utk aku...huhu..terharunyer...siap beli kek dgn RFC lg...xsngka sungguh aku...aku ajar diorg 2 bln jek...tp diorg wat aku mcm aku ni dah ajar lama jek...ni yg tmbah2 SAYANG kat diorg...

khairi laa rancang sumer party tu..tak sangka...keras2 hati dia pun...tp sentitif gak bab2 mcm ni...tp smlm pas mkn dia trus jek balik..tak jumpa pun aku dulu..kot2 laa nak bergmbr dulu ker...huhu...majuk dgn aku kot...naper laa khairi tu...

k laa...nak tido dah...ingt nak tgk histeria yg aku copy dr aiman aritu...tp takut laa plak...huhu...

wassalam...

p/s:- nanti aku masukkan gmbr2 yg aku tngkap...hah...nanti aku citer ttg pertandingan memasak aritu...k laa...oyasumi nasai...

wassalam...

1 comments:

are_lyna on November 10, 2009 at 5:19 PM said...

++ salam.. ++
mlh nawal..
ana adlina kls itqwa..
igt x..?
hurm..
ana invite mlh kt blog..
huhu..
hurm..
ana add mlh xboleyh pn..
anyway..
ktorg xkn lpekn mlh..

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise