SaHaBaT MaYa

Tuesday, November 24, 2009

2nd WeEk At CiBEC...FuH!!!

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:42 PM
assalamualaiikum...kpd sumer yg rajin baca blog aku ni...tenkiu so much!!! i've just finished my poetry recital and can't believe it that my grup won 3rd place out of 18...not bad huh?? hehe...ops...terbawak2 plak speaking english...he...

tadi aku baru jek biz 1 beban..baca poem...huhu...ktorg wat tajuk.."How to catch a man.."...memang gempak la...aku siap belasah perompak tu lg..hihi!!!

ni dah minggu kedua Cibec...tak menyempat langsung aku nak update blog ni...ni pun kebetulan sbb aku ni under biro IT dlm cibec ni..so, dapat laa kemudahan internet...tp byk gak laa yg access denied!!! huhu...

program ni kira ok gak la...but the wheather is so gloomy...asyik ujang sokmo...hujan+ribut...kengkadang jek yg cerah...tu pun jap jek...huhu...

hmm..apa lg nak citer erk?? esok stat cuti raya aji...yea!!! tapi aku jek raya teganu...mama, abah, sumer raya penang...zu jek ikut aku balik umah tokwan sok petang...after raya nak kena prepare for public speaking..pastu drama...pastu mock interview...pastu post-test...giles tu...hah...harap2 diorg tak luper laa nak bawak kitorang sumer pi tgk monsun cup!!! I can't wait!!!

k laa...aku rasa mcm merapu jek posting kali ni...i'll write again next time...maybe after this I'm only use English in my blog..hehe...dunno yet!!!

wassalam...

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise