SaHaBaT MaYa

Tuesday, January 17, 2012

Huuu...Malasnyer... :-(

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 5:44 PM

Assalamualaiikum sumer....sihat ker??? aku xsihat arini....pagi td mase nak solat subuh kepala berdenyut2...berpusing jer rase...perut plak rase tak selesa....so, aku MC laa arini...tadi dah pi klinik amek MC...doktor bg aku ubat migrain...tp aku xbrani la nak mkn ubt tu...aku juz bertahan jer dulu...aku dah beli panadol actifast utk backup....


hurm...ni 1st posting utk tahun 2012 rasenyer...tak nyempat kot nak update...busy ntah apa2...haha...ni pun tgh bz...tp sempat ajer aku amek mase sket utk update blog ni...mlm ni ingt nak marking Test 1 ACC116...pastu nak taip soklan Test 1 utk ACC150...manyak keje oooo.....huuu....


apa lg nak update...??? haaaa....tokwan tganu aku demam aritu...ingt nak balik Tganu cuti raya cina ni...tp mcm byk keje laa...xsempat la plak....xperlaa...aku tepon jer la dia sok tanya khbr...


insyaallah awal bulan 2 ni nak balik SP...yahoo!!! dah renew cuti baru!!! dapat 22 hari kot...heheh....dalam pertengahan bulan 2, aku, jannah, azira, syira, zarin nak pi paragliding....harap2 jadi la plan tu...kan2???


k la..nak pi solat asar....pastu nak balik gombak jap...dah lama xjmper awie dgn akir...miss them sooo much!!!


wassalam...salam ukhwah semua...


\(^_^)/

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise