SaHaBaT MaYa

Wednesday, June 22, 2011

PaLiNg BeSt HaRi RaBu.... :-)

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 4:55 PM 0 comments
rabu kembali lagi....suke..suke..suke...hehe....almaklumlah...ari rabu aku ader klas 1 jek...stat kul 1.30pm...mmg heaven laa....pagi tadi bfast roti canai dgn bakal tunang aku...tambah2 hepi aku... :-)

arini 1 ari ngadap laptop jek...ada azira dtg tanya costing pagi td...ptg td klas DBS 2C...ajar chapter material utk LIFO & WAM....so dah bg 5 PYQ kat diorg...huhu...cian diorg...but i have too...klu suh study sendiri...alamat tak study laa diorg...so, kena get ready utk kuiz plak laa....erm....

mlm ni nak wat aper erk??? ingt nak ajak si dia gi tgk wayang citer Pirate of Carribean 3D punyer...tp, dia tak reply2 lagi msg aku....so, xtau lg jd ker x....klu x pun...mlm ni kitorg juz pi pasar mlm rabu mcm biasa laa....windu nak minum ice blended mocha chocolate!!!! yummy...my fav tu....

wah...jam dah menunjukkan pkul 5 ptg...lg setengah jam jer lagi nak balik...yahooooooo!!!!! sok dah kamis...lusa dah jumaat...then cuti hujung minggu....suke..suke..suke...

tak sabar nak tunggu cuti mid sem...nak balik kedah....waaaa!!!! windu giler kat bunda!!!!

aritu aku pi kursus TOT utk KI...kiranya briefing psl KI laa....ader satu sesi tu kena tulis surat wasiat....sedey giler kot....aku menangis jer sepanjang tulis surat wasiat utk mak aku...huhu...surat wasiat aku tu mmg sedih laa...tp jannah cakp surat wasiat aku cute sbb ader selit lawak2....hehe...aku mmg cute + lawak... :-)

k la....setakat ni dulu laa....nnti aku update kisah misteri 2 plak erk????

wassalam...

luv u all \(^_^)/

Monday, June 20, 2011

KiSaH MiStErI 1

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 4:39 PM 0 comments
hurmmm......maleh aku nak smbung psl kenangan aku time dip tu...tggu ader mase laa erk bru aku continue Part 2...skrg ni tgh mood nak tulis citer misteri lak...hehe...

citer ni aku dpt dr student aku...kitorg borak2 mase 1st class...almaklumlah....1st class baru..mane nk stat blaja lg..kan??? manual pun xdpt lg...

citer 1st yg aku nk citer ni psl misteri lagu Alda...Menanti Kekasih...xtau laa korg penah dgr ke tak...sjer nk kongsi dgn korg...korg leh search lagu tu dlm youtube...sure ade...taip jer "Menanti Kekasih Alda"...yg ader dgn lirik pun ader gak...ni aku letak skali lirik utk korg baca...alda ni penyanyi indon...dia famous dgn lagu "Aku Tak Biasa"...

malam sunyi ku sendiri
duduk sepi diatas pohon
kubiarkan rambutku terurai

tanpa kaki kelawar,anjing dan bulan purnama
menanti kekasih ku yg belum mati
kapan mati kekasihku
ku menanti kau disini
ayuh mati bunuh diri
biar kita jumpa lagi
seperti dulu

hahahahhahahahaha(3x)

mana mungkin ku kembali
hidup lagi seperti dulu
kecuali engkau mati
mohon mengerti

kapan mati kekasihku
ku menanti kau disini
ayuh mati bunuh diri biar kita
jumpa lagi seperti dulu

aku xtau laa citer ni betul ker x...aku aku try cari citer dr internet..selepas 3 hari lagu ni dirakamkan...polis jmper mayat Alda mati dalam sebuah hotel...xpasti sama ada mati bunuh diri or dibunuh...yg pasti mati sebab overdose....tapi, pas forensik cek mayat dia...didapati dia dah mati 7 hari....so...saper yg gi rekod lagu tu??? hurm...lgu tu plak...tetiba jer dah siap rekod...pengurus pun xtau mana dtg...so...apa pendapat korg???

but i have my own opinion..hehe...

see yaa....wassalam...

Wednesday, June 15, 2011

Gegaran 5.5 skala richter kat Sumatera semalam...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 9:28 AM 0 comments
wah2....tibe2 plak aku nak report tentang gegaran gempa bumi kat sumatera smlm...huhu...bukan apa...for the 1st time of my life...aku pun rase gak gegaran tu smlm...sjer laa nak kongsi pengalaman dgn korg sumer...

smlm aku smpai opis awal gak laa...kul 8 tu dah mmg ader kat opis...smpai jer mcm bese laa...aku bukak laa FB b4 nak masuk klas kul 8.30am...erm...dlm kul 8.10am...tiber2 aku nmpak meja aku bergoyang2...(mcm ada skru longggar then ader org goyang2kan meja aku)...pastu plak tibe2 rase badan pun same bergoyang2...trus pening lalat seketika...trus aku teringat pengalaman org yg slalu direport dlm berita bila ada gegaran berlaku...dlm tghari smlm aku dgr berita psl ada gempa bumi kat sumatera...so, mmg betul laa apa yg aku rase smlm...

k laa....mintak diri dulu....

nnti aku nak update kat korg pasal citer misteri yg aku dpt dr student aku...huhu...

wassalam.....

Thursday, June 9, 2011

HuRmMmm....TaK LaRaT...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 2:05 PM 1 comments
assalamualaiikum sumer....adoi...xlaratnyer..huhu...dah bis klas utk arini...ptg ni leh relax sket..satgi baru nk study MAF320 laa...erm...aku wat mase ni xsempat la nak update Part 2...xsmpat la sbb dah stat klas...lgpun aku tgh dokcari gmbr2 time dip dulu..nk letak dalam blog ni....

dah pkul 2 ptg...xgi solat lg aku ni...hhu...jap2...nak tulis sket jer lg ni...sem ni aku ajar 4 kod..MAF 220, MAF 320, ACC116 dgn FAR 100...student2 aku sem ni setakat ni mcm ok jer laa...

sok dah ari jumaat...jap jer mase berlalu..kan2???

ok lah...nak taip lg...tp xlarat sbb xbaper sihat...rase sakit tekak, mual & selsema...almaklumlah, smlm makan rambutan 1kg dlm 1 jam...aku sorg2 plak tu...huhu...beli kat pasar mlm taman samudera...hmmm.....mkn rambutan mcm xingt dunia...hoho....

nnti2 aku update lg...wassalam...

ummuuaahhhh!!!!
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise