SaHaBaT MaYa

Friday, December 28, 2007

RESULT DAH KUAR!!!

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 2:42 AM
huhu...apa citer sumer??? erm...aku tau, blog aku ni xder org baca pun, tp sjer suka tulih...hehe..erm..arini result exam kuar...waa...sedey gak laa..tapi alhamdulillah sebab xder yg fail...risau giler beb masa exam aritu...nak tulis apa lagi erk???

erm...lagi seminggu jek tinggal cuti ni...apa yg aku wat cuti ni erk??? erm, wat praktikal jadi suru rumah sepenuh masa...(tak jugak laa...) tak dpt full mark sebab bangun lewat sokmo...tapi skrg tgh practice xnak tido pagi dah...gud news, rite??

semlm aku gi beli dvd HEROES season 1...rm42..yg itu² laa...hehe...best giler citer tu, tapi x abih lagi tgk...sok sambung tgk lagi...

cuti ni bayk abiskan masa dpn tv jek..dok tgk cd² korean & japan jek...langsung tak bersenam....gemok giler aku cuti ni...xpe², balik U nanti, kena exercise lebih skit...ingt sem depan nak sewa beskal..ptg² leh round²...kan?? nak jogging maleh skit...xkan nak harap kat swimming jek, kan??

k la...nak brenti dulu la...any comment??? or suggestion?? just write it...okies??

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise