SaHaBaT MaYa

Sunday, December 31, 2017

229 hari berlalu tanpamu...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 4:28 PM

Mama...esok dah masuk tahun 2018...kadang² kaklong masih terpikir...betul ker mama dah pergi jauh...jauh ke alam lain?? or kaklong sedang melalui mimpi yang panjang...takpun kaklong yg tengah koma skrg ni??? ala² ke dunia lain ker???

Hampir 4 bln kaklong tak dpt nak balik umah sebab ada kelas master every weekend...sampai ke SP pukul 2.30pagi mcm tu...selalu smpai mesti kaklong jenguk salam mama kat bilik even mama tido pun mesti kaklong pi kejut...tp kali ni kaklong balik...terus kaklong berlalu masuk bilik kaklong...rasa sebak jer bila tgk bilik mama dari jauh...naik atas kaklong dok pikir perasaan mama bila duduk umah ni sorang² tunggu anak² balik setiap bulan...maklumlah kami duduk jauh...kaklong nangis jer kat dalam bilik...takleh tido sampai pagi...

Walaupun mama dah takde...kaklong tetap rasa mama ada dengan kaklong...rasa yg mama ,asih ada cuma tak dapat jumpa jer, tak dapat tepon jer...tak dapat nak wasep jer...tak dapat nak borak dah...hari² kaklong doa supaya dapat jumpa mama dalam mimpi...tak kisah la mimpi apa pun...tido malam ker...tido pagi ker...tido petang ker...hehe...

Mama...kaklong sayang mama dunia akhirat...esok insyaallah kaklong pi jumpa mama na sebelum kaklong balik KL...kelas master dah nak final exam...kalau dulu bole la suruh mama doakan...kali ni kena doa sendiri la...insyaallah hujung bulan 1 kaklong balik jenguk mama lagi yerk???

Sayang mama...

\(^_^)/

~kaklong~

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise