SaHaBaT MaYa

Wednesday, January 25, 2012

Arini Genap 2 tahun...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 10:19 PM 0 comments


Alhamdulillah...arini genap 2 tahun dah aku menjalankan tanggungjawabku sebagai seorang pensyarah kat IPB ni...tak sangka kan???jap jer mase berlalu...susah senang aku gagahi jua...segala gosip liar...umpatan org...aku harungi dgn hati yang terpaksa ditabahkan...huhu...thanks for all frens yg slalu berada bersama2ku, jannah, fiqah, didi, shikin, azira (walaupun dah berenti IPB sbb dpt TPM), zarin dan syira...thanks for everythings....time kasih jugak utk ehem2 yg sentiasa juga berada di sisi bila aku slalu ada masalah dgn student2 takpun dgn lecturer2 'otai' kat IPB tu....aku sedar sapa diri ini..hanyalah seorg insan yang sebatang kara hidup di perantauan meninggalkan keluarga tercinta nun jauh di utara....(ceeewahhh....bersastera plak aku mlm2 ni)


aku harap sgt life aku mulai esok akan semakin baik dan terus baik...amin...semoga usahaku memberi ilmu kepada anak bangsa mendapat keredhaan-Mu Ya Allah...amin...


k la...nak mintak diri..malam ni nantok sgt...akan ku update lg wpun ku tahu hanya ada 30 org follower ku...hehe...thanks all for reading...


wassalam...ummuuahh...


\(^_^)/

Tuesday, January 24, 2012

MaSa LaPaNg YaNg SeBeNaRnYeR TaK BaPeR NaK LaPaNG....huhu...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 10:58 PM 1 comments
huhu...cuti raya cina kali ni mmg aku cuti sungguh2 laa...langsung xbukak buku, tak update nota...teruk bebenor...dah arini aku abiskan masa dengan mewarna..haha...aku beli kat Mr D.I.Y...saiz kecik punyer sbb takut xdpt siapkan...so...ni ler hasilnyer...














Saturday, January 21, 2012

PiZap Oh PiZap...!!! Suke2!!!

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 4:55 PM 0 comments
baru beberapa hari knal dgn pizap ni...ada kawan gne kat FB...Sgt suka pizap ni...fun photo editor...rase mcm sumer gmbr aku nak 'pizap'kan dia...hehe...ni antara gmbr2 yg aku dah 'pizap'kan...
ni yang latest aku wat..baru jer tadi create...


ni ler family aku...


ni yg 'cut out' punyer..letih giler kot...

Gmbr aku dgn bakal suami aku pun ada gak aku wat...tp xmo laa letak dalam ni..hehe....kang klu xjadi wat malu jer...insyaallah klu kitorg dah kawen nnti, aku letak erk?? mesti ada yg tertanya2...saper la org yg xbaper bertuah tu kan???hehe...nnti laa...bila dah siap kad kawen kitorg, baru aku announce...korg sumer pun doa2 kan laa erk???

k la...mesti korg pun nak tau gak pizap ni amende..kan?? ni website dia...korg pun leh try gak..HAVE FUN!!!


ok laa....dah masuk asar ni...gi solat dulu erk..

wassalam...sayang korg sumer...!!!

\(^_^)/

Tuesday, January 17, 2012

Huuu...Malasnyer... :-(

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 5:44 PM 0 comments

Assalamualaiikum sumer....sihat ker??? aku xsihat arini....pagi td mase nak solat subuh kepala berdenyut2...berpusing jer rase...perut plak rase tak selesa....so, aku MC laa arini...tadi dah pi klinik amek MC...doktor bg aku ubat migrain...tp aku xbrani la nak mkn ubt tu...aku juz bertahan jer dulu...aku dah beli panadol actifast utk backup....


hurm...ni 1st posting utk tahun 2012 rasenyer...tak nyempat kot nak update...busy ntah apa2...haha...ni pun tgh bz...tp sempat ajer aku amek mase sket utk update blog ni...mlm ni ingt nak marking Test 1 ACC116...pastu nak taip soklan Test 1 utk ACC150...manyak keje oooo.....huuu....


apa lg nak update...??? haaaa....tokwan tganu aku demam aritu...ingt nak balik Tganu cuti raya cina ni...tp mcm byk keje laa...xsempat la plak....xperlaa...aku tepon jer la dia sok tanya khbr...


insyaallah awal bulan 2 ni nak balik SP...yahoo!!! dah renew cuti baru!!! dapat 22 hari kot...heheh....dalam pertengahan bulan 2, aku, jannah, azira, syira, zarin nak pi paragliding....harap2 jadi la plan tu...kan2???


k la..nak pi solat asar....pastu nak balik gombak jap...dah lama xjmper awie dgn akir...miss them sooo much!!!


wassalam...salam ukhwah semua...


\(^_^)/
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise