SaHaBaT MaYa

Sunday, November 27, 2011

KuChInG...I'm CoMiNg...!!!

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:32 PM
Assalamualaiikum sumer....dah lame tak update blog ni..kan?? bz lor...bru stat semester ni...pehtu skrg tgh bz siapkan manual utk AUD370...almaklumlah..nsib bek ader student UiTM Melaka yg sudi nak jualkan buku teks dia kat aku...buku teks tu dah xder jual kat mesia...sbb xde distributors yg nak import dah dr US...hurm..aku pun tak paham naper la UiTM xnak tkar bukub teks baru....huhu...terpaksa la susah pyh cari buku teks tu...nsib baik gak Puan Masita dr UiTM Melaka sudi nak carikan buku student utk aku...time kasih byk puan....congrats utk baby gurl baru!!!


Tajuk pasal Kuching..tpi dok bebel psl AUD370..kan??? ish..ish...hehe...aku xsabar2 dah ni..mggu depan ari Jumaat aku, Jannah, Fiqah, Zarin, Shikin & husband dia akan berangkat ke Kuching, Sarawak...yahoo...dgn menaiki flight AirAsia...yahoo!!! semoga semuanya selamat....tak sabar2 rasenyer...aktiviti utk dua hari telah disusun..hope everythings going to be juz fine....insyaallah...


tak salah aku, kat hotel yg kitorg akan duduk selama 2 mlm tu ader wireless...so, leh laa update status kat FB..kan???hehe....


k la..nk smbg taip manual...(banyak lgi lorrr...huhhh...)


wassalam...luv u all...



0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise