SaHaBaT MaYa

Friday, November 11, 2011

~11.11.11~

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:17 AM
Assalamualaiikum sumer...


date arini cantek...rugi plak klu tak update pape dlm blog pada tarikh ni..hehe...(sebenarnyer xde idea nak update apa...) hehe....


aku kat sp ni...balik dr ari sabtu lepas...esok ptg kul 3 nek bas balik KL...terpaksa balik awal sbb sabtu dgn ahad ada kursus TOT utk KI...


Balik sp kali ni mcm biasa la...aku sempat masak mi kuah...then  semlm aku masak laksa for the 1st time...sjer aku post kat FB gmbr laksa yg aku msk...tak sngka plak ibu mengandung (didi) teringin nak makan...smpaikan jannah dah ugut aku suh msakkan utk didi...takut kempunan...adoiyai...cian kat didi...erm...insyaallah nnti kmi masakkan utk ampe erk didi???


erm...dok kat sp hmpir seminggu ni...windunyer kat si dia....hehe...hanya vid call YM jer la pengubat rindu...sok jumper dia insyaallah...


lg satu aktiviti aku time cuti ni...ngadap laptop..ngadap citer korea...hehe...dah abis citer GUMIHO...sambung citer BABY-FACED BEAUTY plak...citer gumiho tu best giler...nangis jer keje aku bile tgk citer tu....hehe...try la tgk citer tu...leh jer download kat kamelovelove@blogspot.com...ader byk lg citer korea kat ctu...


hurm...k la...nak smbg tgk citer...aish...mana laa bakal suami aku ni???td janji nak tepon...sms jer ker???huhu...


wassalam...

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise