SaHaBaT MaYa

Friday, November 7, 2008

BoWLiNg...huhu....

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:23 PM
dah lamer giler aku tak men bowling...lebih 4 thn gak kot...aku kat uum ni xpenah pun kuar men bowling...erm...semlm aku emy emy kuar jitra for the last time together...pasni x dapat dah nak kuar dgn dia...kitorg pi mkn pizza dulu, pastu baru pi ANEKA kat jitra...

pi solat dulu kat surau...then baru pi men bowling...mmg kuar pun dah niat nak men bowling...maleh laa nak tgk wayang...citer tak best pun...citer high school musical 3 best tgk kat umah...leh menari2 skali...hehe....

erm...bukan men lagi amik 2 game...huhu...berlagak tu...mula2 men tu mcm bese laa...longkang sokmo...tapi emy terrer men bowling...jarang laa masuk longkang...aku?? hehe...ader laa skali dua jek strike....

ok2...yg aku nak citer sbnarnya bukan pasal tu...masa game kedua...maklumlaa...masa tu dah larat..reputasi makin teruk..huhu...lgpun tmpat tu mcm air-con tak kuat (ceh...nak salahkan air-con plak)...sepanjang sejarah aku men bowling...tak penah lagi laa jadi mcm ni...masa aku baling bola tu...bola tu bukan kedepan..."KELEPUK" meluncur jatuh ke belakang...huhu...malunyer....org2 yg tgh makan kat cafe sebelah tu mesti nampak aku baling bola ke belakang...haha....lawak giler laa...

k la...aku smbg nanti2 yek...nak pi bank islam jap..amik tabung..klu rajin nak pi cafe kat library, beli ice blended...

wassalam...

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise