SaHaBaT MaYa

Tuesday, October 14, 2008

MoRe ThAn 1 mOnTh to go...FiNaL ExAm...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:30 PM
Haha.....lebih kurang lagi sebulan jek aku akan meninggalkan UUM tersayang ni...waaa....tak dapat laa aku nak swimming kat pool lagi...tak dapat laa nak lepak2 dlm open source lab...xdapat laa nak race2 sebelum smpai UUM....tak dpat laa nak dgr citer2 'antu' dlm UUM ni....x dpat laa aku nak lambai2 kat pakcik UK lagi...huhu...sedeynyer...

erm...aku punyer paper exam stat 31.10...pastu 1.11...pastu 12.11...last 25.11....huhu....byk gap...aku mmg balik umah laa jawabnyer....hehe...

paper 1st aku TAP...the next day SM...giles aaa...mati laa aku wei....dah laa TAP ader banyak article nak baca...SM lak ader case study..huhu...harap2 sumernyer ok...tapi yg aku lega nyer...sem ni final aku ader 4 paper jek..yea2...

2 comments:

Anonymous said...

huhu..mmg sedey kn.nnti xdapat a nak jumpe kak nawal lg.huaaaaaa!!
tp kn..yg kak nawal kate xdpt g swimming pool tu...emy rase dah 2sem last ni kak nawal xg kn..cmne tu kak nawal?hehee

Anonymous said...

Good Luck for ur Final exam!

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise