SaHaBaT MaYa

Saturday, September 20, 2008

MoNyEt!!!

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 2:37 PM
Sedihnyer ati tidak terkira...ditambah juga juga lucu di jiwa...hik hik...

mlm td, aku dgn emy laa...dok bosan2...tetiba aku bg idea, "emy, apa kata kita try mercun mancis yg k.nawal beli ni..kita test bunyi dia skali jek jadi la...tak pernah men lagi..." aku beli mercun mancis tu kat kwn aku...sapa?? ops...rahsia...then emy pun setuju..kiranya kami ni nak test bunyi dia jer la..sbb kwn aku tu ckp kuat gak bunyi dia...

skali tu, pas aku gesek yg kotak dia, trus aku baling kat basketball court tu...POM!! kuat gak laa bunyi dia...hehe...kami dorang dok gelak...then aku ckp kat emy, kita try skali lagi, pastu kita balik bilik laa...ok?? emy setuju...elok aku nak gesek mercun yg kedua...

"WOI MONYET! JGN LAA MAIN MERCUN, NANTI KENA SPOTCHECK..MONYET!!!"

satu suara sumbang dr tingkat 3...SIOT BETUL!!! brani dia tu panggil kitorg monyet...emy dah geram giler, rasa mcm nak balas balik jek...lgpun kitorg men skali jek..yg aku rasa mcm nak trus jek baling mercun tu ke tingkap bilik dia...siot btul!!! klu pun nak marah, marah laa...tp jgn laa panggil kitorg monyet...

pas kena panggil monyet, kitorg trus balik bilik...dlm bilik kami ketawa sakan...sampai susah nak bernafas...marah tu marah...tp lawak tu ader laa jugak...kami dorg dok budget, ingt nak pi lekat kat depan pintu bilik tu tulis...

"Hai MONYET"...drp monyet yg bermain mercun...

huhu...

1 comments:

ijad on September 25, 2008 at 11:23 PM said...

salam... selamat aidilfitri 2008

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise