SaHaBaT MaYa

Thursday, September 4, 2008

LaTeSt nEwS...IMVU...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:46 AM
erm...nak citer sket benda2 terbaru ni...hoho...aku dgn kawan aku tu dah berbaik...mcmana??? begini citernyer...aku khamis lepas pi laa pusat islam...luahkan sumer kat ustaz shukri...citer masalah aku tu...then ustaz bgtau laa...sumernyer kena mula dari aku sendiri...sbbnya...dia yg mulakan...ustaz ckp, Rasulullah s.a.w pun guna pendekatan mcm tu jugak...mmg laa sgt susah...tapi kena cuba...mungkin feedback yg 1st tu agak susah...

kebetulan aritu ade wat bubur lambuk kat masjid, so aku dapat laa 2 plastik...balik tu, trus je aku pi blik dia bg bubur lmbuk...pastu dia trus salam dgn aku, dia cakap dia mintak maaf...see...if im not start it?? how long we will end up like that???

erm...skrg ni aku dok layan IMVU...korang try laa..mcm best jugak...avatar online chatting..
www.imvu.com register, then kena download imvu tu...

try laa...then leh search aku EiKoRiNa ....okies???

k laa...nak citer panjang lg sebenarnya...tp nak search article sket laa...

see yaa...

1 comments:

~qudwah_mardihah~ on September 9, 2008 at 8:00 AM said...

salam...kiter baca lah blog awak..jgn giso2 tau...hehehe.take care yerp!

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise