SaHaBaT MaYa

Tuesday, April 8, 2008

WhAt a PaThEtiC DaY...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 4:23 PM
aduh...aku mcm blur jer arini...byk betul benda dlm pala hotak ni yg nak kena pikir...terkejar sana..terkejar sini...

pkul 11 td pi daftar tempat praktikum...aku wat 2 choice..1st kat georgetown, 2nd kat shah alam..

pastu trus pi HEP sbb nak bayar yuran utk pi seminar ari jumaat ni kat EDC...pi sana tetiba kak ina cakap dah full..hah?? semalam aku dah bagi pun nama aku kat ustaz yusnaidi...huhu...aku nak pegi seminar tu...dr jamnur ader...

then aku balik blik, wat KP sat...17hb ni dah nak kena submit full report.huhu...pastu aku pi add subjek jap..ader prob laa plak...awat tah aku x leh add...aku pi ofis jap, tnya kak bib..dia suh tanya HEA, aku tepon laa HEA jap..org HEA suh pi ofis HEA...waa...

then pkul 2 pi kelas SAD..ader kuiz, nasib bek leh rujuk buku...pas abis kelas, trus pi HEA nak tanya pasal prob aku yg xleh nak add subjek tu...dia kata xder prob pun dengan sistem...

aku pun bjalan laa pi library...try add skali lagi...ni skrg kat library laa...Alhamdulillah...add subjek aku dah settle...harap2 sumer subjek yg aku nak..dapat laa..macam x cayer jek...sem depan LAST!!!

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise