SaHaBaT MaYa

Wednesday, December 19, 2018

Carrymark Dec 2018

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:07 AM
Assalamualaiikum,

To all my students...ni carrymark korang...saya dah abis topup tu yer...semoga semua berpuas hati...as i said before, my exams are on 23/12, 5/1 and 9/1, so dua hari sebelum exam mmg sy takde kat office la sbb saya amek cuti utk study, ari lain Insyaallah ada jer kalau pagi tu sebelum 3pm. You are welcome to come for consultation. But it is better awak whatsapp saya dulu so i'll be prepared. 


MAF151 AIS205
2017929311   17.69 2017887762   35.15
2017181669   31.71 2017462964   36.60
2017307691   35.00 2017636366   35.90
2017964401   33.34 2017282682   32.70
2017647448   20.53 2017647448   33.10
2017380917   32.87 2016831626   6.20
2017410308   14.48 2017429016   35.60
2017881712   31.29 2017894328   37.90
2017807944   28.22 2017881712   36.15
2017807944   33.60
2017871322   16.65
2017640352   38.25
2017869782   39.55
2017493914   30.20
2017646646   38.10
2017284356   33.45
2017451026   34.30
2017850546   36.20
Yang lain2 takde apa dah saya nak cakap, saya halalkan semua ilmu yg saya bagi. Saya minta maaf juga kalau ada kekurangan dalam kelas saya yer. kalau ada apa2 yang tak puas hati, bole datang jumpa saya. jangan risau, saya takkan tolak carrymark sbb saya dah submit pun kat uitm, so saya dah takleh ubah apa2 lepas ni. ☺️☺️ 

kalau dapat carrymark rendah, saya takleh nak cakap apa2 la...yg penting, jgn give up, all out untuk final exam nanti.

All the best semua...

Saya doakan kita semua berjaya dengan cemerlang untuk final exam kita nanti...

Amin Ya Rabbal Alamin...

\(^_^)/


 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise