SaHaBaT MaYa

Friday, June 22, 2018

Carrymark June 2018

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 4:39 PM
Assalamualaiikum...sori semua sebab baru dapat settlekan carrymark...harap korang berpuas hati la dgn carrymark yg diberi...sy dah submit pun kat uitm, so no adjustment anymore...sori naaa...saya dah abis topup carrymark korang tu...huhu...



All the best utk final exam ni yer..buat yg terbaik...as I said before, even carrymark rendah pun yg penting all out utk final exam...tu yg penting...

Saya dah tolong part carrymark, korg kena tolong diri korang sendiri utk subjek tu...okies??

Last tips dari saya:
1. Mintak restu dari ibu bapa
2. Klu study subjek teori, study smbil pakai earphone dengar Surah Ar-Rahman
3. Kalau tiba2 time exam jadi blank, baca surah Al-Insyirah...pastu baca ayat Qursi gosok2 belakang tengkuk...tu tempat syaitan bergayut...tp...klu tak study...baca pi la Surah Yasin pun...tak kuar gak ilhamnya...tau2....

Oklah...byk pulak nak bebel..haha..,.

Saya doakan yg terbaik utk korang...doakan untuk saya jugak yer...

Wassalam...

\(^_^)/




1 comments:

Unknown on June 22, 2018 at 5:25 PM said...

Terima kasih madam. Terima kasih banyak banyak. Sayang madam 💕

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise