SaHaBaT MaYa

Thursday, July 31, 2014

Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2014

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 3:36 PM
Dari kiri: Aku, Bunda, Fail & Laa

Assalamualaiikum...

Salam ukhwah semua...dikesempatan ini, cheq ingin memohon maaf kepada pembaca² dan rakan² blogger klu sebelum² ni ada posting cheq yg mungkin ada terkasar bahasa atau menyinggung mana² pihak...Sesungguhnya saya hanya manusia biasa yang tidak terlepas dari kekhilafan & kesilapan...

Wah....lama sgt cheq tak update blog...memang xsempat...mcm biasa la...banyak isu yg ingin dibualkan tapi setiap kali balik kerja...memang dah tak larat nak taip apa2...hehe...klu update guna hp xpuas, sbb kecik sgt...Raya ke-4 ni la baru ada mood nak update blog...

Alhamdulillah...semalam raya-3 cheq dah selamat jadi tunang orang...ihik2...saper?? tunang incik moncet la...Bila nak langsungkan? Insyaallah klu ada rezeki & kuat jodoh kami, hujung tahun bln 12...kpd rakan2 blogger yg berminat nak mai jengah ke rumah cheq di sg petani, tinggalkan alamat di ruangan komen...leh la cheq antor kad kawen bila dah siap cetak nnti...insyaallah...

Raya kali ni mcm thn2 sebelum jugak...cuma di pagi raya kami agak sunyi...raya berempat saja...mcm dlm gambar...adik cheq yg No dgn isteri raya kedua baru diorg balik SP...abah  plak beraya dgn bini No 2 dia kat Tganu...takpe2 walaupun kami raya berempat, masih meriah sbb pagi tu cheq masak mi kuah...hehe...mlm raya cheq buat rendang ayam...kiranya complete la utk juadah raya..kan?? utk hari ni, cheq buat laksa penang plak..hehe...senang baq ang...hehe...cuma ghe'nyah tang nak perisi ikan la...

ok la...cheq nak naik pi solat jap...cheq ingt petang2 sket cheq nak update blog isu selfie melpie & re-create moment...okies...

wassalam...





0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise