SaHaBaT MaYa

Monday, April 21, 2014

Sahabat Sejati

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 8:39 AM
Its been a while cheq tak update blog ni...huuu...xsempat...(mcm ler bz sgt kan??) bz jugak la...bz marathon drama bersiri korea & pretty little liars...hehe...bebudak sumer dah stat cuti...dah abis final exam...so, dapat la si lecturernya ni marathon drama bagai...hehe...

tgh free time camni laa otak geliga ku ini sakan memikirkan benda2 yg nak dibuat utk mengabiskan masa seharian...hehe...bebaru ni aku buat video khas utk sahabatku Jannah...sbb nyer nak mintak maaf...almaklumlaa...dlm persahabatan pun ada jugak saat2 terguris hati...kan??? sebab apa?? hehe...ader la....so, ni cheq nak share video nyer dgn korang....

video

utk sahabat2 ku yg lain...fiqah, alia, didi & shikin...nnti kami buat video laen utk korang ek...arini sengsorang kat opis...leh la kami godek2 gambar yg nak letak dlm klip video tu...

tp arini ingt nak work on keje laen dlu..hehe...insyaallah nnti kami buatkan erk???

k la...cheq mintak diri...

wassalam...

\(^_^)/









0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise