SaHaBaT MaYa

Thursday, October 17, 2013

Selamat Hari Raya Aidil Adha 2013

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 1:24 AM

Assalamualaiikum

wah...rasanya dah lama bebeor cheq tak mencoret apa2 kat blog ni...uish...xsempat laaa...(apa yg dibusynyer ntah...) hehe...byk jer idea nak tulis...tp jari jemari ku ini tidak sempat utk menaip kerana busy menaip mende lain...hehe...(soklan exam..assignment kelas master...key-in carry mark...etc...)

Sebelum terlambat, ingin diri ini mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Adha...waahhh....korang tahun ni ada buat korban tak??? Ada???? Alhamdulillah...kalau bole, jadikan amalan setiap tahun...insyaallah...

Klu tak nak letak gambar lembu kena sembelih...tp takut ekstrem sgt plak nanti...so, aku letak gambar lembu yang dah siap lapah..ala2 kat market gitu....ok x???

AKu ni baru jer dok berjinak2 dgn instagram...best la plak...hehe...sronok dpt kongsi2 gambar...(mcm la ramai follower...) hehe...baru lagi...tp mcm best jer...dlu dah penah guna...tapi stop sebab xreti...skrg guna balik...hehe....


Instagram ni tujuan utama nak kongsi ler apa gambar2...view2 yg aku suka amek...disamping nak promote business tudung AKEL online aku dgn adik aku...cuma skrg belum berkesempatan nak re-stock...bak aku ckp tadi la...BUSY....huuuu....

k la....harap korang sudi ler jadi follower instagram aku plak setelah menjadi follower blog aku..kan??? hehe....

Wassalam...

\(^_^)/

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise