SaHaBaT MaYa

Wednesday, December 26, 2012

Segmen "Aku ini Seorang Blogger"

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 5:03 PM
Ok...sajer nak join segmen ni..hehe...suke2 isi masa lapang..almaklumlah..MC 3 bln...hehee....so, klu korg nak join...klik jer gambar kat bawah ni...syarat2 nyer soooo simple...okies???


So..korang pun join gak ler...lastly...don't forget to follow me..tenkiu!!!

\(^_^)/

5 comments:

Meyra John on December 27, 2012 at 1:29 AM said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-ini-seorang-blogger.html

Dari segmen yang sama. ^^ #Peace

Meyra John on December 27, 2012 at 1:31 AM said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-ini-seorang-blogger.html

Dari segmen yang sama. ^^ #Peace

butterfly on December 28, 2012 at 1:11 PM said...

http://www.nurulazieyan.my/2012/12/segmen-aku-ini-seorang-blogger.html

JOIN http://www.nurulazieyan.my/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html
LEH MENANG RM100

Firdaus Ahmad on December 28, 2012 at 11:46 PM said...

dari segmen yang same dah follow
jgn lupa follow blog kita lak ^ ^

http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-ini-seorang-blogger.html

Firdaus Ahmad on December 28, 2012 at 11:48 PM said...

dari segmen yang same dah follow
jgn lupa follow blog kita lak ^ ^

http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-ini-seorang-blogger.html

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise