SaHaBaT MaYa

Saturday, February 18, 2012

KaWaN

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:42 AM
aku amek mase sket nak update sebelum aku gerak ke IPB...arini bertugas jd invigilator utk common test...paper MAF 220..esok paper FAR150, tp aku xjge sbb aku nak pi UM, farah nak pi interview masuk sijil kemahiran malaysia (SKM)...

semlm pas maghrib, hati aku berkobar2 nak create video klip gmbr2 aku, jannah, fiqah, didi, shikin, syira, azira dgn zarin...aku gne background lgu Kawan - UNIC...tu kira first try aku la...alhamdulillah, aku puas hati dgn hasilnyer...asyik dok tgk berulang kali sbb best sgt...hehe...(angkat bakul sendiri...kih kih..) lor...dah xde org puji, sendiri2 puji la kan???

k la...aku masukkan video klip yg aku wat smlm tu...enjoy watching guys!!!

video

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise