SaHaBaT MaYa

Sunday, November 27, 2011

KuChInG...I'm CoMiNg...!!!

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:32 PM 0 comments
Assalamualaiikum sumer....dah lame tak update blog ni..kan?? bz lor...bru stat semester ni...pehtu skrg tgh bz siapkan manual utk AUD370...almaklumlah..nsib bek ader student UiTM Melaka yg sudi nak jualkan buku teks dia kat aku...buku teks tu dah xder jual kat mesia...sbb xde distributors yg nak import dah dr US...hurm..aku pun tak paham naper la UiTM xnak tkar bukub teks baru....huhu...terpaksa la susah pyh cari buku teks tu...nsib baik gak Puan Masita dr UiTM Melaka sudi nak carikan buku student utk aku...time kasih byk puan....congrats utk baby gurl baru!!!


Tajuk pasal Kuching..tpi dok bebel psl AUD370..kan??? ish..ish...hehe...aku xsabar2 dah ni..mggu depan ari Jumaat aku, Jannah, Fiqah, Zarin, Shikin & husband dia akan berangkat ke Kuching, Sarawak...yahoo...dgn menaiki flight AirAsia...yahoo!!! semoga semuanya selamat....tak sabar2 rasenyer...aktiviti utk dua hari telah disusun..hope everythings going to be juz fine....insyaallah...


tak salah aku, kat hotel yg kitorg akan duduk selama 2 mlm tu ader wireless...so, leh laa update status kat FB..kan???hehe....


k la..nk smbg taip manual...(banyak lgi lorrr...huhhh...)


wassalam...luv u all...



Friday, November 11, 2011

~11.11.11~

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:17 AM 0 comments
Assalamualaiikum sumer...


date arini cantek...rugi plak klu tak update pape dlm blog pada tarikh ni..hehe...(sebenarnyer xde idea nak update apa...) hehe....


aku kat sp ni...balik dr ari sabtu lepas...esok ptg kul 3 nek bas balik KL...terpaksa balik awal sbb sabtu dgn ahad ada kursus TOT utk KI...


Balik sp kali ni mcm biasa la...aku sempat masak mi kuah...then  semlm aku masak laksa for the 1st time...sjer aku post kat FB gmbr laksa yg aku msk...tak sngka plak ibu mengandung (didi) teringin nak makan...smpaikan jannah dah ugut aku suh msakkan utk didi...takut kempunan...adoiyai...cian kat didi...erm...insyaallah nnti kmi masakkan utk ampe erk didi???


erm...dok kat sp hmpir seminggu ni...windunyer kat si dia....hehe...hanya vid call YM jer la pengubat rindu...sok jumper dia insyaallah...


lg satu aktiviti aku time cuti ni...ngadap laptop..ngadap citer korea...hehe...dah abis citer GUMIHO...sambung citer BABY-FACED BEAUTY plak...citer gumiho tu best giler...nangis jer keje aku bile tgk citer tu....hehe...try la tgk citer tu...leh jer download kat kamelovelove@blogspot.com...ader byk lg citer korea kat ctu...


hurm...k la...nak smbg tgk citer...aish...mana laa bakal suami aku ni???td janji nak tepon...sms jer ker???huhu...


wassalam...

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise