SaHaBaT MaYa

Monday, August 31, 2009

Rendahnyer diri ini...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 7:45 AM
Smlm ader majlis bukak pose kat umah makteh...sumer kuarga bawak laa lauk sorg satu..or kuih muih..or apa jer laa...makteh wat mee kuah...aku ni klu dah nampak mee kuah...mmg xnampak nasi dah..hehe...fav tu...tp mcm biasa laa...bila dah majlis kuarga ni...so sumer kezen mezen pun berkumpul laa....tp ader gak laa yg tak datang...

aku rasa rendah diri sgt2 dgn sorg kezen aku ni...sama umo..sama besday...sesaper yg knal tu..diam2 jer laa...life dia tu seem so perfect...dah laa lawa...pandai plak tu...then dah tunang dgn engineer...raya kedua ni plak nak further study PHD kat australia...so...sepanjang mlm td sumer dok citer psl australia laa... rase aku ni mcm teruk sgt...dah laa degree jek...pehtu tak keje plak lagi...sedih jek rasa...maklum sjer laa...sumer mcm nak banding2 dgn aku...huhu...aku sedar laa sesangat...beza sgt dia dgn aku...dia plak yg setiap sem dok dpt anugerah dekan...waa....perfectnyer....bertambah2 laa kecik diri ini...wlpun aku ni besor...huhu...

aku sedar sumer manusia ader kelebihan& kekurangan msg2...tp aku ni...aku xnampak pun lg kelebihan diri aku ni...kekurangan tu mmg laa byk...mungkin sbb tu hanshiro haniro cari org lain kot & tinggalkan aku....sedihnyer... :-(

uik...nak lelah la plak tetiber ni...ni sure sbb smlm dok men dgn bebudak tu...ish2...nak tulis apa lg erk...nak tulis tu banyak...tp maleh nak taip laa...hehe...k laa....nanti2 aku tulis lg...

p/s:- i have a story about someone but...nanti laa aku citer...kih kih...

2 comments:

SiMataSepet on September 1, 2009 at 1:55 PM said...

sabar le yer...

Pu3 on October 13, 2009 at 1:14 PM said...

dun wori kak nawal..
xsmua org sempurna..
perfect in eyes doent means perfect in whole life..
:)

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise