SaHaBaT MaYa

Monday, January 19, 2009

TuKaR PrAkTiKuM??? HmMm....

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 9:45 PM
huhu...lama nyer x tulis blog...xsempat laa wei....aku laa ni baru jek tukar tmpat praktikum...kat SP jek...kat accounting firm...OTP & Co....kat situ...majority sumer cina...ader 4 org jek melayu tmasuk aku...keje dgn cina ni payah sket...diorg strict...mcm nak cari salah aku jek..

ha...!!! mesti korg nak tau naper aku tukar tmpat praktikal..kan?? kat tmpat dulu kengkawan sumer best...satu kepala...ari2 pi keje tak rasa pi keje...rasa mcm pi wat assgment..maklumlaa..ofis kat ruang tamu...telah laa rasa mcm kat umah...wat keje pun smbil berborak sakan...tu yg bila dah tkar tmpat praktikal ni...rasa semcm sket...nak bergerak lebih2 pun takut...hp absolutely kena silent laa...klu dia nampak pgg hp time ofis...mmg kena laa....aku dah terkena skali...haha....pehtu trus xder mood nak bawak hp pi ofis... sebenarnya ader lg beberapa sbb naper aku tukar tmpat praktikum tu..pnjg citernyer...klu nak tau, call laa aku, kang aku citer...kiranya sampai nak ke court case laa tau tak??? hehe....

keje tmpat baru tu dr pkul 8.30-5.30...kira ok laa berbnding tmpat dulu...stp ahad cuti...erm...leh laa antar laa balik arau..then leh laa singgah changlun jumper someone..hehe... HANSHIRO HANIRO...I MISS YOU!!! tapi nak wat mcmana...hanshiro haniro doesn't miss me at all...not even a second...haha...cian kat aku kan...dok perasan laa tak abis2...dulu si ...ops....xleh sebut nama dia...takpe laa...aku redha klu hidup sendirian pun...yg penting x kacau hidup sesaper pun...tak nyusahkan hidup sesaper pun...kan??? mungkin mmg takdir hidup aku utk hidup sendirian..kan?? Ya ALLAH...tabahkan hati ini dalam menghadapi setiap dugaan-Mu...
sesungguhnya aku hamba-Mu yg lemah...aku sudah letih mengalirkan air mata ini...

nak citer apa lg erk??? xder benda menarik pun dalam hidup aku ni...skrg ni setiap kali pi keje...just countdown time ke pkul 5.30...hehe....one more...sentiasa countdown bila laa nak ari ahad...hehe....buhsan sket laa keje kat situ...aku nak keje yg adventurous sket...tau laa aku ni mcmana...kan?? hehe...

k laa...nak pi solat isyak jap...pas baca al-Mulk...TIDO!!! esok KEJE!!! HUHU!!!

wassalam...

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise