SaHaBaT MaYa

Monday, March 31, 2008

UmO PaSaNgAn AnDa...???

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:39 AM
Assalamualaiikum sumer...erm, aku tujukan post ni utk korang sumer laaa yg baca blog aku ni, saje nak mintak pendapat & komen korang tentang hal ni...

dlm zaman MSC n zaman makin canggih ni, korang still mind tak pasal umo pasangan korang?? aku nak tekankan lebih kepada korang punyer bakal suami or bakal isteri laa..maklumlaa...aku x baper galakkan budaya couple ni...

utk laki: apa pendapat korang kalau bakal wife korang tu lebih tua dlm 2,3 tahun dr korang??

utk pompuan : apa pendapat korang kalau bakal husband korang tu lebih muda dari korang?? apa yg korang rasa...

korang rase, boleh accept tak pasangan masing²???

sila2 laa bg pendapat & komen korang erk??

TQ... \(^_^)/

2 comments:

Anonymous said...

pikir laa baik2...

kak fid said...

salam...

hai nawal...sihat...harap2 sihat lah ye...maklumlah musim final...dok study..kekadang kite terlupa utk menjaga kesihatan kite..betul tak?
well..seperti yg k.fid janjikan hari tu...ari ni baru sempat nak bg email..bukannyer apa..kat ofis tu waktu pg je k.fid leh bukak...coz pengutkuasa g briefing..so takdelah yg nak berleter...
erm pasal umo pasangan yg lebih muda dr kite...k.fid tak berapa kisah sngt kalo muda dalm2-5 tahun...tapi kekadang rasa janggalkan...kalo muka psangan kite lebih matang dari kite takpe....mesti org tak berapa perasan sgt..tapi kalo kite dah jatuh cinta dengan seseorg tu..kite tak akan kisah berapa umo pasangan kite..betul tak?erm ckp psal umo pasangan ni..k.fid harap k.fid dapat yg lebih tua dr k.fid...tp kalo dah jodoh nak buat mcm mn kan...
cakap pasal tempat nawal praktikal...hope nwl dapat kat shah alamlah...seronok skit...
oklah...nak g ofis jap....ada keje skit...selamat menepuhi peperiksaaan.....bunga ni utk nawal biler dah abis final....


miss u always...muah...

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise