SaHaBaT MaYa

Wednesday, November 21, 2007

...for someone...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:31 AM 0 comments
debar hatiku, membisik rindu,adakah mungkin, kau kumiliki? untuk aku jadikan, insan bernama kekasih...

kusampaikan salam ucapan mesra dan merisik khabar berita, masihkah ada peluang, untuk kumelafazkan cinta, umpama rembulan jatuh ke riba, mendengar khabaran darinya, padaku kau memendam rasa...

kepadamu Tuhan, kumemohon keredhaan...
nur kasih yang kudamba kekal hingga ke syurga...

datanglah kasihmu dalam diriku...
menghiasi ruang hatiku, akan kusambutnya dengan sujud penuh kesyukuran...
kuharap jalinan kan berpanjangan sekali kasih yang terbina kerana cinta kepada-Nya...
kau kusayangi...teman sejati...dikaulah sesungguhnya...
INSAN BERNAMA KEKASIH...
Insyaallah...

Thursday, November 8, 2007

assalamualaiikum...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:04 PM 0 comments
erm...aritu aku post yg aku sedih..tapi sekarang dh tak sedih dah...hehe...adalah sebabnyer...lagipun yg aku pi sedih aritu sebab salah aku gak...huhu...salah sendiri sibuk nak sedih...

ari selasa lepas aku exam ekogun, giles aaa susah bangat...mati laa aku...berapa punyer banyak keluk laa yg dia suh lukis...last²aku rasa mcm sumer keluk yg aku lukis tu sama jek...hehe...

dah 2 mlm aku berjaya tido sorg²dlm bilik...berkat doa dan nasihat 'dia' kot..hehe....alhamdulillah...tapi, tido aku tak baper lena laa...maklumlaa...asyik² terjaga jek...(memerhati keadaan sekeliling)..hehe...takut gak wei...

wah² aku...aku ni dok relax lagi ek?? siap leh tulis blog gi tue...aku ader 2 paper ni on 14&15 ni...paper tough plak tu...sebeno nyer, aku bukan mai bukak saja internet ni, nak try cari² info dlm internet yg aku cari dlm buku xder...huhu...

apa lagi nak citer ek???

Sunday, November 4, 2007

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 10:15 AM 0 comments
video

Saturday, November 3, 2007

sedihnyer...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:30 AM 0 comments
huhu...ari selasa ni dah stat final exam...rasa mcm baca tak abis jer lagi...

semalam aku sedih sgt...ntah laa...Ya ALLAH...redhakanlah hati hamba-Mu yg lemah ini...aku rasa, aku dah tak mampu nak usaha lagi...kalau dia dah cakap mcm tu, apa yg mampu aku buat lagi???

mungkin hanya doa & tawakal ajer yg boleh aku buat...

aku nak tulis, tapi maleh plak nak taip...hehe...

sajer aku nak tulis gak..AKU SEDIH...

Thursday, November 1, 2007

1 nov 2007

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:08 PM 0 comments
sebenarnya aku xtau nak letak tajuk apa...memandangkan arini 1hb, letak date je laa..kan senang...erm...arini aku study kat library, baru dok satu jam, dah terbayang² pc..hehe...aku ni bukan boleh, kaki pc btul laa..ader je yg nak aku wat dgn blog ni...aku dah add shoutbox...rerajin laa shout ek???

apa lagi nak citer ek...erm...semalam aku sedih sgt..ish..sedih ker??? ntah laa...aku pun tak tau dgn perasaan ni...sukar utk dimengertikan..cheewahh!!! xper laa...pasal apa aku sedih, bior laa aku simpan sendiri...klu org yg wat aku sedih tu baca blog aku ni, dia paham laa kot...ntah ker dia pun xtau aku sedih sbb dia..hehe...

apa lagi nak citer ek??? aku punyer final stat 6 nov...subjek ekonomi gunaan..waa...xsuka nyer...aku xbape suka bab keluk² ni...lemah btul aku pasal ekonomi ni...

k laa..mintak diri...len kali kan aku coretkan lagi...
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise