SaHaBaT MaYa

Thursday, January 27, 2011

KeJap GiLer MaSe BeRLaLu...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 9:59 PM 2 comments
Pejam celik..pejam celik...dah setahun 2 hari aku dok kat KL ni...kejap jek masa ni berlalu..kan???mcm2 yg dah jadi dalam hidup aku ni....mcm tak caya...aku dah jadi pensyarah 1 thn...tak sangka plak aku di watnyer...tahun ni aku stat amek master...harapnyer sumer berjalan dengan lancar dan aku dapat abiskan master tu dlm masa 2 thn...insyaallah...korg pun doakan aku jugak laa erk???? pas 2 thn, leh laa aku nak pikir pasal kawen...calon??? ehem2...insyaallah si dia yg bertakhta di hati...hehe...saper??? SECRET laaa...hehehe.....

aritu aku janji nak sambung Singapore..Oh Singapore Part 2 kan??? tapi...waaa....tak sempat nak update blog laa...ni pun aku curi masa sket sambil2 nak cari article utk klas master aku..hehe...sajer laa...buhsan....

kat ops skrg ni gempak giler kot...sorg2 prangai mcm2....geng aku tetap geng aku laa...yg len2 tu...huhu...nyampas nyes...hehe...slalu wat bising...kdg2 serabut dok dlm opis sbb 'diorg' tu wat opis mcm kedai kopi...sembang smpai tak ingt org kanan kiri...terpaksa laa aku pakai headphone...malas nak layan...sakit gak hati aku....waaaaa.......

student2 aku sem ni alhamdulillah best2....cumer ader laa sorg dua yg wat perangai sket...besa laa...nama pun budak2...hehe....

apa lg yg aku nak tulis erk...??? takder idea laa...aku nak kena cari article ttg accounting ni...poning den lor...huhu...

k laa...nnti2 aku sambung lg....

see yaa...

ummmuuuaahhhh!!!!!

Monday, January 3, 2011

TaHuN BaRu...SeM BaRu...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:22 PM 1 comments
hurm....arini dah 03/01/2011...jap jek mase berlalu...kan??? arini 1st class...gugup sket...almaklumlah...dah lama xjmper student....cuti sebulan lebih....aritu aku jnji nak update citer singapore tu, kan??? tp xsmpat nak tulis laa...maleh sket...

skrg ni bz...bz dgn apa ntah...yg pasti sok aku nak settlekan urusan PTPTN aku...alhamdulillah...aku dapat ptptn utk tampung yuran master aku...semoga aku dapat abiskan master aku dlm masa 2 thn ni...amin...pas dua thn, dah leh kawen...hehe...date 20.12.2012...insyaallah laa...sama2 laa doakan erk...

nak citer apa lg erk??? nnti lah aku update len...mata ni dah berat ni...tp still nak men THE SIM 3...hehe...

see ya...
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise