SaHaBaT MaYa

Wednesday, August 10, 2011

Dah 10 hari~~~~

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 2:39 PM
Jumper gmbar ni dalam FB tadi...cumelnyer...hurm...kjap jer mse berlalu..kan??? dah 10 hari kita berpuasa...so mcmana?? penuh x pose setakat ni??? hehe...

pose kali ni aku rse sme jer mcm pose2 thn lepas...kelas still on mcm biasa...yg letihnyer xder time rest...straight jer...tp yg best nyer leh balik awal....klu xde klas, kul 4 dah leh balik...yahoo!!!!

sekrg ni busy giler...byk mende nak marking....common test bru jer lepas...ni pun curi mse jap utk update blog...satgi smbung marking lg...huhu...tggal lagi MAF 220 dgn MAF 320....FAR 100 dah settle...ACC 116 pun dah settle...ingt mggu depan nak settlekan sumer test 2...so, pas raye leh relax sket...huu...tp pape pun...bak kata pepatah melayu yg aku sentiasa pegang dr dulu...
"Berakit-rakit ke hulu...
Berenang-renang ke tepian...
Bersakit-sakit dahulu...
Bersenang-senang kemudian..."

adoi....aku dah 2 hari kempunan KFC Original Recipe ni..tension tul laa.....kelmarin dulu pi KFC...perbualannyer begini..
Casher: nak order apa?
Aku: snack plate 1
Casher: nak original ke hot and spicy??
Aku: OR...ops...original recipe
Casher: Original dah abis...
Aku: Bistu naper suh saya wat pilihan tadi klu original dah abis???
(Casher hanya tersengih2 kambing...huhu...)

aku xbper suka hot & spicy...so, aku batalkan niat mkn KFC...

then, smlm aku pi lg KFC...jauh sket kali ni..tkut2 yg dkat sumer ayam OR dah abis...mse aku baru nak order jer...."Kak, klu nk ayam kena tggu lagi 2o minit.." adoi....malas laa....huhu....so, arini aku akan meneruskan pencarian KFC...harap2 berjumper la arini...

k la...nnti aku update whether aku jmper x KFC arini..okies???

Selamat berbuka semua...

wassalam....



1 comments:

Mimi Jazman on August 10, 2011 at 4:00 PM said...

selamat berbuka.. :)

barakallah alaiki.. :)

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise