SaHaBaT MaYa

Monday, July 18, 2011

MaMa...LuV u So MuCh... :-)

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 5:09 PM
ni ler mama aku...nama dia Jamilah Hussin...hehe...kecik jer org nyer..tapi orgnyer tabah giler...mama aku baru jer pencen tahun lepas...tak larat dah keje...xper la...bior anak2 plak yg keje...mama aku keje cikgu kejuruteraan awam kat sekolah aku dulu...sek. men. keb. ibrahim, sg petani...tp aku xminat KJ...aku amek science stream...tp last2 ke account gak haluan aku..hahaha...

kali ni aku nak citer sket sbyk ttg mama aku...erm...smlm aku borak2 dgn mama aku...dia citer kepayahan & kesusahan dia mase nak besarkan kitorg...giler beb...aku dah umo 28 ni bru ler aku tau byk citer....mama aku citer mcmana dia save duit sbb nak besarkan kitorg...sedih giler kot...

mama aku ni comel sgt...orgnyer kecik..aku sayang giler kat mama aku ni...pagi tadi aku dgn mama aku pi jalan2 kat bukit bendera...aku ni nama jer anak Penang...tp umo dah 28 baru ler nak jejakkan kaki kat Bukit Bendera tu...haha....best gak laa jln berdua dgn mama aku..tanpa laa...haha...slalu adik aku yg kecik skali (najlaa sadiq)...asyik dok berkepit dgn mama aku...kali ni bior aku rembat sorg mama aku...

mama aku ni org penang...dia ada 9 adik beradik...banyak kan??erm...dia amek degree kat UTM...kos engineering...giles kan??? huhu....aku xmampu kot nak amek KJ tu...sbb tu la mama aku leh jadi cikgu KJ kat sekolah aku tu...

nak citer apa lg erk tentang mama aku...hurm...yg aku tau...mama aku mmg la sorg yg tabah...aku salute kat dia...memandangkan aku ni anak sulung...so pape pun aku la tempat dia luahkan segalanya...sebab tu la aku tau yg mama aku ni tabah...

k la...tadi mama aku suh angkat baju...hehe...nnti aku update lagi..

see ya...

luv u mum!!!!

0 comments:

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise