SaHaBaT MaYa

Tuesday, March 29, 2011

SeLeSaI SuDaH 1 SeMeStEr...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 9:08 AM
Wah...tak sangka betul...jap jek dah abis 1 sem kelas master aku...huhu...xtau laa mcmana result nnti...seriously...aku xleh wat masa final exam paper ACC 721 aritu...ntah apa2 yg aku jawab...sumer dah bercampur aduk antara construction dgn property development...huhu...article plak lgsg xsempat nak baca...tawakal jer laa....klu dah ditentukan aku kena repeat next sem...aku redha jer laa....learn from my mistake.... :-(

arini aku nak siapkan soklan test 2 paper ACC 106 and klu sempat nak siapkan soklan test utk ACC 116 skali...settlekan awal2...senang sket nak antar gi fotostat nnti...erm...smbil melayan my new fav song SEDETIK LEBIH anuar zain...smbil menikmati kopi O ais abg syam...smbil membuat soklan...hmm...mmg indah rasanya di pagi hari ini...hehe...lg best sbb mggu ni lgsg xpayah nak pikir ttg assignment klas master...hehe...hepinyer...

pg td aku terjaga kul 415...time tu rase sgt2 dahaga & nak minum air coke or pepsi...or apa saja laa yg berkarbonat....rase teringin sgt2...aku pun selongkar laa peti ais...xder apa pun...nsib bek laa jumper air kotak soya...hurm....xder la leh hilangkan kepingin aku yg tetiber tu...tp it's better then nothing...rite???pas minum soya..bru aku smbung tido balik...so....by hook or by crook, ptg ni pas keje aku nak ajak bakal tunang aku pi tesco gak...nk pi beli stock air letak dlm peti ais...hehe...

k la...nak pi wat soklan test...see ya....pasni leh la update slalu sbb kelas master cuti 1 mggu..hehe...tp mggu depan dah stat kelas intersesi laa... :-)

wassalam...ummmuuuahhh!!!

2 comments:

Mimi Jazman on April 1, 2011 at 10:19 PM said...

wa.. mlmh punya blog telah ditranformasikan.. :)

eikorina-NaWaL sYaFiQ on April 3, 2011 at 11:31 PM said...

hehe...cantek x???

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise