SaHaBaT MaYa

Monday, March 31, 2008

UmO PaSaNgAn AnDa...???

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:39 AM 2 comments
Assalamualaiikum sumer...erm, aku tujukan post ni utk korang sumer laaa yg baca blog aku ni, saje nak mintak pendapat & komen korang tentang hal ni...

dlm zaman MSC n zaman makin canggih ni, korang still mind tak pasal umo pasangan korang?? aku nak tekankan lebih kepada korang punyer bakal suami or bakal isteri laa..maklumlaa...aku x baper galakkan budaya couple ni...

utk laki: apa pendapat korang kalau bakal wife korang tu lebih tua dlm 2,3 tahun dr korang??

utk pompuan : apa pendapat korang kalau bakal husband korang tu lebih muda dari korang?? apa yg korang rasa...

korang rase, boleh accept tak pasangan masing²???

sila2 laa bg pendapat & komen korang erk??

TQ... \(^_^)/

Nama dalam bahasa jepun...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:00 AM 0 comments
macam dalam post aku yg b4 ni, aku tulis pasal nama dalam bahasa jepun, kan?? korang should try...sesajer laa..kan?? erm...aku punyer nama kalau Nawal Syafiq jadi NAMIKA SAKIYURAI..tapi kalau Nawal jek jadi NAMIKA KANEGAWA. Dengan kata lain, korang leh laa panggil aku NAMIKA pasni...huhu...

Nama adik aku Najlaa Sadig jadi KaoruKasuga Adachi
Nama emy jadi Akuro Amaya
Nama zu jadi Rina Ajibana

Not bad...huh???

My NaMe In JaPaNeSe

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 10:32 AM 2 comments

My Japanese name is Namika Sakiyurai.
Take The Original Japanese Name Generator by Shu today!
Created with Rum and Monkey's Name Generator Generator.



Kalau korang nak tau nama korang dlm bhasa jepun, klik laa link kat atas ni...

kalau korang sudi, tulis comment kat aku, tulis nama korang & nama korang yg dlm bahasa jepun tu...aku pun nak tau jugak...

Wednesday, March 26, 2008

kawen..???

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:09 PM 0 comments
huu...aku bukak frenster td...wah2..kawan2 aku pakat2 kawen ni...yg ak ni, still lg single mingle...hehe...nak wat mcmana...tuntutan study tu lebih utama wat masa ni..lagipun, calon pun xder lagi...hik hik...ader gak kwn2 aku yg tgh mengandung skrgni, apa2 pun, aku doakan diorg sumer sentiasa bahagia di dunia & di akhirat...bg yg tengah dok galak+hangat bercinta tu...toksah laa dok wat maksiat lama2 sgt...kawin trus, halal pun halal...ye tak??

Wednesday, March 19, 2008

19 Mac...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 10:17 AM 0 comments
Hepi besday to me...hepi besday to me...hepi besday to me...hepi besday to me...

arini besday aku...makin tue erk?? huhu...kbykan yg wish msti ckp, cpt² dpt jodoh...tapi....huhu....almaklumla...sapa laa nak kat aku nie...

erm..mlm td zu dgn ida bg hadiah kat aku dgn emy...cute sgt...apa dia?? hehe...rahsia...

thn ni x mcm thn lepas...x ramai yg wish kat aku...mungkin diorg dh luper kot...xper laa...asalkan my rumate tak luper dah laa...dia luper siap, dah laa besday samer....

k la..nak pi kelas ni, nak bukak tagged x boleh..awat ntah...

Thursday, March 13, 2008

lama nyer...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:30 AM 0 comments
huhu...dah lamer giler aku x update blog aku ni...erm...alaa...bukannyer ader org nak bacapun...lagipun, skrg ni masih hangat dgn brita2 plihan raya...huhu...n for this year, aku 1st time ngundi...alhamdulillah...apa yg aku undi tu menang...(ops...undi adalah RAHSIA)..hehe...

nak citer pasal aa lagi erk??? minggu ni aku bz giler...(xtau laa bz ke wat2bz...) ehhe. byk giler assignment nak kena submit...pagi ni ader discussion plak utk homework MIS...huhu...

mungkin sbb tu aku x sempat nak update blog ni...hah...mnggu lepas aku pi men gokart...best giler...rm5 urk 5 lap...pd aku murah sgt...kat luar xkan dapat prize mcm ni...

k laa...nak pi solat subuh jap...

wassalam...
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise