SaHaBaT MaYa

Friday, December 28, 2007

RESULT DAH KUAR!!!

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 2:42 AM 0 comments
huhu...apa citer sumer??? erm...aku tau, blog aku ni xder org baca pun, tp sjer suka tulih...hehe..erm..arini result exam kuar...waa...sedey gak laa..tapi alhamdulillah sebab xder yg fail...risau giler beb masa exam aritu...nak tulis apa lagi erk???

erm...lagi seminggu jek tinggal cuti ni...apa yg aku wat cuti ni erk??? erm, wat praktikal jadi suru rumah sepenuh masa...(tak jugak laa...) tak dpt full mark sebab bangun lewat sokmo...tapi skrg tgh practice xnak tido pagi dah...gud news, rite??

semlm aku gi beli dvd HEROES season 1...rm42..yg itu² laa...hehe...best giler citer tu, tapi x abih lagi tgk...sok sambung tgk lagi...

cuti ni bayk abiskan masa dpn tv jek..dok tgk cd² korean & japan jek...langsung tak bersenam....gemok giler aku cuti ni...xpe², balik U nanti, kena exercise lebih skit...ingt sem depan nak sewa beskal..ptg² leh round²...kan?? nak jogging maleh skit...xkan nak harap kat swimming jek, kan??

k la...nak brenti dulu la...any comment??? or suggestion?? just write it...okies??

Sunday, December 16, 2007

Arashi-Love so sweet

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:50 PM 0 comments
OST utk hana yori dango 2

OTsuka-Planetarium

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:29 PM 0 comments
OST Hana Yori Dango 1 gak...yg ni lagu jek xder video...

Arashi-Wish (concert)

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:25 PM 0 comments

ARASHI-wish

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:24 PM 0 comments
Lagu ni dari citer Hana Yori Dango 1

vid² klips yg menarik...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:17 PM 0 comments
hmm...saja aku letak kat sini vid² klip yg aku suka...okies?? enjoyz...

magic In Your Eye

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:13 PM 0 comments

ni lagu OST dari citer bewitched in Tokyo...best tau citer tu...

Friday, December 7, 2007

cuti² malaysia...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 6:32 AM 0 comments
hehe...saja jer tajuk kat atas tu...aku skrg ni tgh cuti final...dari 28hb 11 lagi...tapi x sempat nak posting, takder idea...cuti ni aku tak cadang nak wat aper pun...juz dok kat umah jek...



pagi ni x watpe pun...tgh dok alter² page kat frendster tu...

ni one of fav song aku...suka sgt vdeo klip dia..enjoyz...

 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise