SaHaBaT MaYa

Wednesday, October 31, 2007

erm...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 12:18 PM 1 comments
aritu kawan aku bagi pinjam majalah ANIS bulan oktober&nov 2007 punyer. topik menarik btul. paling best pasal keikhlasan cinta Siti Khadijah kpd Rasulullah s.a.w. waa....bukan senang nak dapat perempuan mcm siti khadijah tu...mmg laa susah nak jd mcm dia, tapi dpt jd skit² mcm dia pun dah kira ok apa..kan?? hehe...

" mencari Khadijah sesukar bertemu Muhammad di akhir zaman..."

yang ni aku amik dari ANIS Nov 2007

Inspirasi cinta Khadijah kpd Nabi s.a.w:-
1. khadijah memberi cintanya atas penilaian akhlak
2.cinta khadijah bertunjangkan iman
3.cintanya tanpa syarat
4.cinta yang disertai rasa tanggungjawab
5.cinta khadijah disulami rasa hormat
6.khadijah membuktikan cintanya dengan perngorbanan

erm...alang² ni, aku nak war²kan blog aku yg satu lagi...baru jek build td...utk santapan rohani kita bersama...ok??? yg blog ni utk peribadi aku...

http://eikorina1.blogspot.com

wassalam...

Thursday, October 25, 2007

SeLaMaT DaTaNg....

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 11:09 AM 0 comments
arini baru bukak blog baru...sajer nak try...so, blog ni gantikan blog dlm frenster laa...kat uum ni, frenster slalu susah nak masuk...so, ganti blog ni laa...

erm...nak citer apa ek?? haa...juz nak cakap..final exam aku stat 6hb11 smpailaa 27hb11...sumer xstudy lagi...semlm baru jek settle present projek kat en hisham...xtau laa ok ker tak...dok banyak kat debug nyer...tapi aku puas hati gak laa...sebb tak teruk sgt...boleh laa...

k laa...aku nak add subjek utk sem dpn ni...xtau nak amik subjek apa...
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise