SaHaBaT MaYa

Monday, October 17, 2011

RaSe BeRsALaH...HuHu.. :-(

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 9:39 AM 0 comments
First of all...maafkan nawal tokwan...huhu...


Aku rse bersalah sgt kat org tua tu...(tokwan bakal suami aku...)


Ceritanya bermula begini...(ala...citer pendek jer pun...). Minggu lepas aku dengan bakal suami (takmo ckp pakwe...xbest...bila cakap bakal suami,sket sebyk doa...apa kita cakap tu kan satu doa....) ikut pi antar tokwan dia nek bas kat hentian Duta...aku byk kali dah jmper tokwan...tapi tak reti sembang sgt pun..maklumlah...org tua...xtau topik apa nk bawak borak...takkan nak citer psl ayam itik kambing lembu kot...huhu...kuarga dia pun ada gak mase antar tokwan tu...mak, abah, awie, akir dgn alun...tokwan dgn paklang nak balik kedah mlm tu...tunggu laa bas smpai kul 11.30mlm...


Dalam kul 11.20 tu...kitorg pun dah stat cari bas...kot2 baqs dah smpai...tokwan nek bas Cosmic...mcm best giler jer bas tu...satgi aku nak pi cari tiket balik KL ingt nak nek bas tu gak laa...so, mse antar tokwan kat pintu bas...diorg sumer pakat2 salam laa...aku dok belakang jer...takkan nak nyibok..tu kan mase tokwan dgn anak & cucu dia...pastu pas tokwan dah salam sumer...tetibe tokwan hulur tangan kat aku...nak salam...aku tergamam seribu bahasa...yer laa...tak expect tokwan nak hulur tangan...dah tu plak...kami tak muhrim...tokwan dah la pakai serban..aku mmg cuak laa...takkan aku nak sambut kot??? huhu...mak tgk jer time tu...(aku rase laa...)aku juz senyum dan angguk jer kat tokwan...sambil letak tgn kat dada...huhu...harap tokwan paham...muka tokwan mase tu mcm kecik hati jer aku wat mcm tu...aduh...aku rse bersalah sgt...alun cakap kat aku, "ala akak...salam jer...nnti2 pun nak jadi tokwan akak..."...tp aku bals..."tak muhrim la alun...abah pun akak tak penah salam..." huhu...alun gelak jer kat aku...tokwan..nawal mintak maaf tau...(ceh...mcm laa tokwan tu dok follow blog aku..hehe...)


Selama ni aku dok jmper tokwan mmg aku tak penah salam pun...mse pi raye kat Gurun...mse tokwan trun Gombak...mmg aku xpenah salam pun..sbb tu biler tokwan hulur tangan hari tu...aku cuak giler...huhu...maaf yer tokwan...nnti dah sah kitorg jd suami isteri..nawal salam dgn tokwan erk???


k la...tu jer nak citer...


wassalam...
 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise