SaHaBaT MaYa

Tuesday, September 13, 2011

Carry Mark Sep 2011

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 8:05 PM 0 comments
Carry mark dah ready...best of luck utk final exam nanti..okies??? sayang korang...

Friday, September 2, 2011

SeLaMaT HaRi RaYa AiDiL FiTrI...

Posted by eikorina-NaWaL sYaFiQ at 1:20 PM 0 comments
Assalamualaiikum...
pejam celik arini dah 4 syawal...rase ke-empat dah pun...tak sempat nak wish kat korang mase first day aritu...sowi...kepada sumer pembaca blog ku yg tak seberapa ni...Maaf zahir dan batin andai ada yg terguris hati dgn posting2ku...


hurm...1st day raya aku wat mi kuah...harapkan si dia datang merasa mi kuah...tp tak dapat datang sebab busy katanya...






tapi alhamdulillah..mama cakap sedap...nyum2...fav kuarga aku mi kuah tu...mmg kenyang giler laa dok ngadap mi kuah 1 hari...hehe...mlm tu plak, jiran sebelah umah jemput pi open house dia..makan nasi beriani...waa....sebulan aku xjmper nasi beriani mase bulan ramadhan...mmg sedap laa....almaklumlah..org peranakan yg masak...


rase kedua aku abiskan masa kat umah si dia...beraya kat Gurun...kuarga dia wat kenduri arwah nenek dia...ayam goreng berempah tu mmg sedap giler laa...xpenah aku rse yg sesedap mcm tu...slalu yg bese2 jer...nnti nak kena amek resepi kat mak mentua aku ni...hehe...pastu sempat plak kitorg pi jalan2 kat alor setar mall jap...aku beli vcd the land before time 5...tersilap beli...yg aku nak the land before time 2...nombor tu dia cetak atas vcd...so xdpt laa nk tgk sbb dia seal...balik umah baru tau nombor dia...huhu...raya tahun ni kat gurun aku xsempat nak amek gmbr pape...sbb xder kacau dodol mcm tahun lepas...hurm....so, xdpt la nk letak gmbar pape kat cni...


raya ketiga plak pi beraya kat umah mak teh di alma,...dgn umah mak ndak kat sg nibong...klu x nak pi jln2 kat queensbay...tp xlarat sbb perut dah berat...byk mkn...huhu..so, trus jer balik trus...nak singgah umah aunty...aunty plak ada kat penang...so, xdpt laa....


arini plak xtau lg nak pi mana...sok mlm dah balik KL...bas kul 12 mlm...td laa ajak pi queensbay...mungkin pi kot...lepas zohor ker...cumer risau jln jammed jer laa...smlm jammed truk sbb ramai yg dah nak balik selatan...


k laa...mintak diri dulu...wassalam...ummmuuaahhhh!!!!





 

~ NuKiLaN HaTiKu ~ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise